Wysłany: Pią Sie 26, 2011 4:21 pm Premiera najnowszej translacji komiksu Simpsonów!
Witajcie drodzy forumowicze!
Dziś prezentujemy wam translację pierwszego numeru komiksowej serii Simpsonów!
Kod:
http://www.wrzuc.to/10fW8sh.wt
Znajdziecie w nim dwie historie, zatytułowane "Gigantyczny Homer" i "Kolekcjoner". Komiks ogólnie bardzo dobry jak na pierwszy numer i potrafi rozbawić. Zapraszamy więc do lektury!
Został też stworzony nowy dział, poświęcony komiksom Simpsonów, w którym serdecznie zapraszamy do dyskusji
Wysłany: Pią Sie 26, 2011 8:57 pm
B.B.Rodriguez napisał/a:
Jest to parodia okładki Fantastic Four #1. Dziwne, że to wiem
pocieszę Cię że ja również wiem, co gorsza mam takowy komiks na stanie(oczywiście w grubej folii antybakteryjnej...) i co jeszcze gorzej, jak pomyślę ile na to kiedyś wydałam...
Wysłany: Pią Sie 26, 2011 10:21 pm
XiaoNuhai napisał/a:
B.B.Rodriguez napisał/a:
Jest to parodia okładki Fantastic Four #1. Dziwne, że to wiem
pocieszę Cię że ja również wiem, co gorsza mam takowy komiks na stanie(oczywiście w grubej folii antybakteryjnej...) i co jeszcze gorzej, jak pomyślę ile na to kiedyś wydałam...
Jesteś bogata jeśli to oryginał. Ale to chyba przedruk.
Zabrzmiało to nerdowo w każdym bądź razie. A masz też Detective Comics #27? Albo oryginalny Action Comics #1?
Wysłany: Pią Sie 26, 2011 10:38 pm
przedruk rzecz jasna, jestem tylko polakiem... action comics miałam wszystkie do #14, ale odsprzedałam </3, detective miałam tylko w łapkach przez pewien czas #14 i #17
obecnie mam na stanie tylko Marvel Comics i po prostu je uzupełniam, a tak to dałam sobie spokój ze wszystkim innym...
proponuję skończyć offtop, bo teoretycznie powinniśmy wypowiadać się na temat obecnego "Gigantyczny Homer" i "Kolekcjoner", do którego jeszcze nie zdążyłam się przez cały dzień zabrać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum