Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 7:24 pm Premiera polskiego zwiastunu The Simpsons movie
Pod tym adresem możecie znaleźć zwiastun kinowej wersji The Simpsons po polsku. Jest to znany nam już zwiastun tyle że z podłożonym polskim lektorem. Oby takiego lektora nie było w kinie.
Tragedia. Oglądając to miałem wrażenie, że to nie normalny lektor tylko program czytający... Ale kurcze coraz bardziej się obawiam, że lektor to najmniejszy wymiar kary a o napisach możemy zapomnieć. I nawet tytuł zmienili na "Simpsonowie"...
Ostatnio będąc w kinie widziałem tenże trailer i był z napisami, więc nie wiem skąd WP wzięło lektora. Pocieszające jest to, że zwiastuny kreskówek zazwyczaj lecą z dubbingiem, więc wygląda na to, że nikt nie będzie nas próbował uszczęśliwiać polskimi głosami.
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 7:55 pm
Sam zwiastunjest naprawdę imponujący, o lektorze nie bęę się wypowiadał - szkoda nerwów. Oby nie było tak jak to bywa w większości zwiastunów, wybrano najbardziej smakowite kawałki, dynamicznie zmontowano a sam film jest później rozczarowaniem.
WTF is this?! Nie no ten lektor mnie dobił, chciałem się śmiać a jednocześnie płakać jak to usłyszałem, nawet jak w kinach będzie z lektorem to mnie to wali bo i tak z neta będę ściągać wersje z napisami. A zresztą na 99% zrobią 2 wersje jedna z lektorem druga z napisami ;/ .
Dawno mnie nie było ale wracam.
Nie rozumiem za bardz krytyki tego konkretnego lektora8) bo akurat moja profesja daje mi wiedze że to jest jeden z najlepszych i najbardziej rozchwytywanych na rynku patrz zwiastuny reklam nowego carlsberga, Piraci z Caraibów częśc 3
Krytykuje tylko pomysł z lektorem ale jeśli ma już być "Demm You..." to niech będzie ten niż jakiś leszcz.
Adios muchachos I muchachoski;P
Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 6:59 pm
jezeli w kinie bedzie lektor to z niechecia to mowie ale nie pojde na to do kina tylko niestety bede musal obejrzec na komputerze pojde tylko wtedy tylko jak bedzie z napisami ;]
Kiedy ostatnio widzieliście film w kinie z lektorem? Nie ma takiej opcji. Albo będzie z napisami, albo z dubbingiem, a na dubbing pewnie się nie zdecydują, więc Simpsonów będziemy na 95% (pozostałe pięć procent to CLG - Czynnik Ludzkiej Głupoty) oglądać w jedynej słusznej wersji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum