Wysłany: Nie Gru 05, 2010 7:22 pm Premiera "The Fight Before Christmas"
Mamy śnieg, więc przyszła pora na świąteczny odcinek Simpsonów, zatytułowany "The Fight Before Christmas". Będą w nim przedstawione cztery historie (na razie znamy dwie z nich):
W Springfield zawitały święta, a w Marge rozpiera świąteczna energia. Niestety nie dotyczy to pozostałych członków rodziny. Marge zawiedziona brakiem świątecznej charyzmy u reszty rodziny, postanawia napisać list do Marty Stewart z prośbą o pomoc w przywróceniu świątecznego nastroju...
Simpsonowie szykują się do wyjazdu na Hawaje, a w tym czasie domem ma się zająć Moe. By zrobić wrażenie na swojej nowej dziewczynie Katy Perry, że to jego mieszkanie...
Komentarze na temat odcinka możecie zostawić TUTAJ.
Dodaje jeszcze dwa klipy z segmentu z kukiełkami, ale oglądacie na własną odpowiedzialność. Ja się zawiodłem mam nadzieję, że w odcinku lepiej to wygląda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum