Wysłany: Czw Kwi 01, 2010 8:24 pm Premiera "The Other Side of the Coin"
Dziś w nocy w USA premierę mieć będzie drugi już po "3-D on Ice" film dokumentalny stworzony z okazji 20 lecia serialu. Będzie on nosił tytuł The Other Side of the Coin".
Jak donosi pewien zagraniczny serwis o The Simpsons w 40 minutowym odcinku ukazane zostaną wszystkie alternatywne wersje scenariuszy odcinków. Ujrzymy między innymi inną śmierć Maude (bardziej brutalną), zakończenie wątku z przyrodnim bratem Homera oraz sporo innych. Dodatkowo będziemy mogli ujrzeć pierwszą wersję scenariusza o odcinku, w którym Simpsonowie spotykają bohaterów Futuramy (Odcinek ten wyemitowany zostanie w sezonie 6 Futuramy). Bonusem ma być pierwsza wzmianka na temat planów The Simpsons Movie 2 - Rise of Homer. Naszym przewodnikiem będzie Brittny Gastineau.
Jutro rano w dziale z odcinkami umieszczone zostaną 2 specjalne tematy. Jednym z nich będzie "3D on Ice", a drugim "The Other Side of the Coin". W tematach tych będzie można się dzielić swoimi wrażeniami po obejrzeniu
Myśleliśmy że odzew będzie inny ale jednak udało się nam wkręcić wam małego psikusa Specjalnie dla zmylenia umieściliśmy go pod koniec 01.04 a nie tak jak planowaliśmy z samego rana Wczoraj mnie zmuliło a miałem to napisać o 23:59...
Dobry żart! Nawet zacząłem tego szukać i nic nie znalazłem. Ale gratulacje za pomysł! Ale zrobilibyście temat z The Simpsons 20th Anniversary on Ice In 3D?
Wysłany: Pią Kwi 02, 2010 11:27 am
Jaki żart? Ja ten odcinek naprawdę oglądałem! I był świetny, choć niektóre zakończenia mogą być kontrowersyjne, jak np. zabójstwo brata Homera czy potrącenie Maude przez stado dzikich bawołów.
Wiek: 26 Dołączył: 20 Sie 2005 Posty: 505 Skąd: tychy / kraków
Wysłany: Pią Kwi 02, 2010 4:32 pm
wiedząc, że jest prima aprilis, dałem się wkręcić wczoraj 6 razy. tylko w jedną rzecz nie uwierzyłem, ale okazało się, że była prawdą..
wy mnie też wkręciliście
mimo wszystko szkoda, że nie wyemitują żadnego odcinka "ekstra"..
No nie, to był najbardziej wiarygodny żart na jaki się natknąłem w to prima aprilis! Gratuluję przemyślenia, inwencji oraz przede wszystkim doprowadzenia mnie do szału, gdy dowiedziałem się, że takiego odcinka nie dostaniemy : )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum