The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: nedna, nedna, no, pro

Pro Nedna? No Nedna?

Popierasz związek Neda i Edny?
TAK
74%
 74%  [ 68 ]
NIE
25%
 25%  [ 23 ]
Głosowań: 91
Wszystkich Głosów: 91

Autor Wiadomość
_Pan_DA_  
Administrator

Wysłany: Pon Maj 23, 2011 12:25 pm   Pro Nedna? No Nedna?

Dziś na OFICJALNEJ STRONIE SIMPSONÓW została otworzona ankieta gdzie fani będą mogli zdecydować o przyszłości związku Neda i Edny. Ciekaw jestem jakie jest Wasze zdanie w tej sprawie?

ZMarchewa  
Profesor

Wysłany: Pon Maj 23, 2011 10:22 pm   

Jestem za, w końcu będzie się coś dziać, a ja lubię jak coś się dzieje, tak jak wszyscy.

(wiem, yntelygentny koment...)

Mokujin8  
Profesor

Wysłany: Pon Maj 23, 2011 10:34 pm   

myślę, że takie połączenie ma w sobie spory potencjał komediowy i społeczno-krytyczny. nie wydaje mi się, żeby twórcy z niego zrezygnowali nawet, jeśli większość głosów będzie na 'nie'. myślicie, że rzeczywiście się dostosują do wyboru fanów..? :wink:
http://niebogwiazdzistenademna.blogspot.com/

_Pan_DA_  
Administrator

Wysłany: Pon Maj 23, 2011 10:41 pm   

Po obrazku w moim podpisie łatwo się domyślić, że jestem za :wink: Związkiem pokazanym w odcinku nie jestem do końca zachwycony, ale taka para ma potencjał :)

Sądzę, że twórcy już wiedzą jaka jest przyszłość tej pary :wink:
Zresztą głosowanie to chyba formalność, większość fanów jednak chce jakichś zmian :D

ZMarchewa  
Profesor

Wysłany: Pon Maj 23, 2011 10:54 pm   

Albowiem powiadam wam, nie liczy się ilość głosów, tylko to, kto je liczy.

Możemy zasięgnąć drobnej lekcji historii, która idealnie pasuje do tej sytuacji. Zygmunt Stary, aby nie utracić stanowiska i by nie zostać rozgromionym, pozwolił szlachcie na wybór przyszłego króla. Co prawda został wybrany królem jego syn (Zygmunt August), czyli tak, jakby i było bez głosowania, ale dało to obraz szlachcie, że w przyszłości, to ona będzie decydowała o tym, co się będzie dziać na terenie Polski, i że to ona jest u władzy zwierzchniej. Tak samo widzowie. Jeśli nikt by nie oglądał Simpsonów, nie robiono by kolejnych odcinków (chociażby jakby większość postów userów na forach byłaby czytana przez scenarzystów, to poziom kolejnych sezonów byłby o wiele wyższy), więc daje im się co jakiś czas marchewkę, w postaci Puppetowego wątku, czy właśnie wyboru kolei losów różnych bohaterów, aby zataić, że tak na prawdę Ci na górze mają w d*pie to, co sądzą i ratują tylko własne szyje przed stryczkiem.

Sad but true.

Rotten82  
Profesor

Wysłany: Wto Maj 24, 2011 12:01 am   

Mnie to nie pasuje, jestem fanem Neda jako wdowca, a Edna to grzesznica, która nie ma prawa znaleźć miejsca w jego sercu

MNDT1992  
Profesor

Wysłany: Wto Maj 24, 2011 1:47 am   

Mi to tito, i tak nie oglądam nowych odcinków. ;)

ZMarchewa napisał/a:
śli nikt by nie oglądał Simpsonów, nie robiono by kolejnych odcinków (chociażby jakby większość postów userów na forach byłaby czytana przez scenarzystów, to poziom kolejnych sezonów byłby o wiele wyższy), więc daje im się co jakiś czas marchewkę, w postaci Puppetowego wątku, czy właśnie wyboru kolei losów różnych bohaterów, aby zataić, że tak na prawdę Ci na górze mają w d*pie to, co sądzą i ratują tylko własne szyje przed stryczkiem.

1. Dobry pomysł na odcinek wcale nie musi się równać z tym, że sam odcinek będzie dobry....
2. Porównanie ze szlachtą z pupy. Skąd wiesz, a może faktycznie twórcy pociągną ten motyw w przyszłości? Chyba, że jesteś szefem scenarzystów Simpsonów i wiesz już, jak będą wyglądać wszystkie odcinki w przeciągu najbliższych 5 lat?

ZMarchewa  
Profesor

Wysłany: Wto Maj 24, 2011 8:15 am   

Czemu z pupy? Wybór Augusta na króla było zapowiedzią przyszłej wolnej elekcji, czyli też miało swoje bezpośrednie skutki, tak samo jak swoje konsekwencje będzie mógł mieć związek Edny i Neda. Symbolika historii, dziwko! xD Poza tym, chyba za długo trwa rok szkolny, bo zaczyna mi się w mózgu przewracać, już chcę wakacje...
MNDT1992 napisał/a:
Chyba, że jesteś szefem scenarzystów Simpsonów i wiesz już, jak będą wyglądać wszystkie odcinki w przeciągu najbliższych 5 lat?
:twisted:
Szczerze? Mam nadzieję, że w przeciągu 5 lat seria upadnie. Nadzieja matką głupich, ale wolę być głupim niż żyć bez nadziei.

MNDT1992  
Profesor

Wysłany: Wto Maj 24, 2011 4:43 pm   

LOL, przecież nikt ci nie każe oglądać nowych odcinków.
A poza tym jeśli mają widzów, to czemu mieliby nie ciągnąc tego dalej? Nawet choćby dla tych 3 odcinków na sezon...

ZMarchewa  
Profesor

Wysłany: Wto Maj 24, 2011 6:41 pm   

MNDT1992, niby nie, ale jestem jednym z tych idiotów, którzy oglądaj nowe odcinki takich seriali jak The Simpsons, bo "a nuż, a widelec coś się poprawiło". Niestety ale tak jest ^c^ .
Poza tym już to, dlaczego The Simpsons się ciągnie, to już rozmowa w zupełnie innym wątku, powiem tak: jeśli The Cleveland Show się trzyma, to tym bardziej Simpsonowie się będą trzymać ;)

Rejestro  
Lisa

Wysłany: Wto Maj 24, 2011 8:18 pm   

No cóż, oni mi nie pasują do siebie, ale wybiorę tak, bo może być dosyć ciekawie. (Dopóki ich nie przesłodzą)

mctavish66  
Maggie

Wysłany: Wto Maj 24, 2011 8:34 pm   

Ja mam w to wywalone.
Mnie to nie obchodzi :D

Rotten82  
Profesor

Wysłany: Czw Maj 26, 2011 5:23 pm   

mctavish66 napisał/a:
Ja mam w to wywalone.
Mnie to nie obchodzi :D

wejście smoka

bart200  
Maggie

Wysłany: Sob Maj 28, 2011 5:41 pm   

Ja jestem za i czekam na 23 sezon :D

Przemek28  
Maggie

Wysłany: Nie Maj 29, 2011 12:43 am   

Edna do Neda zupełnie nie pasuje. To są dwie różne postacie, dzieli ich dosłownie wszystko. Dla Neda taki związek to jak pakt z diabłem, a dla Edny to koniec lekkiego życia.

Odpowiedz do tematu