Wysłany: Pon Paź 27, 2008 7:14 am Problem z komórką
Witam wszystkich!
Chciałbym was o coś poprosić: rozwiązanie mojego problemu.
Otóż mam model komórki SE K750i i kartę pamięci Memory StickPRODuo, ale od jakiegoś czasu, rzeczy przesłane na tą kartę w ogóle się nie wyświetlają! A jak patrzę na wszystkie dane na kompie to jest OK, wszystko jest na swoim miejscu Wie ktoś jak temu zaradzić?
Zobacz czy nie masz syfu jakiegoś w slocie na kartę. Możliwe, że nie wszystkie styki łapią. U mnie tak było. Wpadł jakiś paproch jak wyjąłem na chwilę kartę i karty nie widziało.
akurat komórka praktycznie czyta kartę, ale w aparacie (mam przestawiony aparat na MS) pisze, że karta jest niedostępna ;/ Sformatować też będę próbował, ale teraz zaistniał taki problem, że również komp nie chce mi jej czytać, i nie mogą przekopiować plików. Syfu nie mam, sprawdzałem, ale jednak to nie to
[ Dodano: Pon Paź 27, 2008 7:15 pm ]
o, udało mi się sformatować, po 2-godzinnym ślęczeniu, mojemu ojcowi udało się w cudowny sposób dokonać teko świetnego czynu temat do zamknięcia, a jakby co, to gdyby ktoś potrzebował informacji na później, to formatowanie w aparacie:
Menu->Menedżer plików->Więcej->Sformatuj kartę pamięci
(Moja karta została sformatowana na komputerze)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum