Wysłany: Pią Lis 06, 2009 9:16 pm Problem z uploadem na YT
Tak jak w temacie - mam problem z wrzuceniem filmów na YouTube. Klikam 'Prześlij film', później wybieram film z listy i nagle wyświetla się tekst, że 'Wystąpił nieznany błąd'. Miał ktoś może kiedyś taką sytuację i wie jak z tego wybrnąć? Proszę o w miarę szybkie odpowiedzi, bo obiecałem userom na YT, że wrzucę ten filmik, a tak, to po prostu nie mogę
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 9:44 pm
Zależy z jakiej przeglądarki korzystasz. Pamiętam, że kiedyś miałem taki sam problem na Firefoxie, ale przerzuciłem się na Chrome'a i jakimś cudem problem zniknął.
Zależy z jakiej przeglądarki korzystasz. Pamiętam, że kiedyś miałem taki sam problem na Firefoxie, ale przerzuciłem się na Chrome'a i jakimś cudem problem zniknął.
U mnie właśnie na Chromie żadne strony nie działają, nie wiedzieć czemu
Pliki video wrzucam w formacie wmv... Wcześniej też miałem ten problem szczerze mówiąc, ale wrzucałem na innym kompie, a teraz, kiedy nie ma tego kompa, to muszę sobie jakoś poradzić (zawsze pliki video wrzucałem w wmv)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum