Po tym jak sezony 6-9 zostały wydane w pudełkach z postaciami Homera, Marge, Maggie i Lisy, wydawało się, że następna pora przyjdzie na Barta. Angielska Wikipedia jest o tym przekonana(1), dodając, że na DVD z sezonem 11 będzie Moe(2). Tymczasem sklep internetowy Amazon.com sugeruje zupełne inne pudełka(3)(4). Komu wierzyć? Czy podoba się się wam wogóle, że co kilka sezonów zmienia się styl wyglądu pudełek? Mi nie bardzo. A nowe pudełka przedstawione przez Amazon wcale mi się nie podobają.
Z tego co wiem to sezony od głowy Homera włącznie mają dwie edycje - głowę i standardowe pudełko. Więc może po prostu wiki pokazuje głowy a amazon zwykłe pudełka.
Wysłany: Pon Lut 19, 2007 10:04 am
Zgadza się. Jeżeli wydawano DVD w pudełkach w kształcie głów bohaterów, to była też druga, normalna edycja. żeby w razie czego każdy mógł sobie wybrac.
Wiem, że są dwie edycje, ale jednak widać różnice między standardowymi pudełkami sezonów 6-9 z pudełkami 10-11. I o tym mówię, że to kolejna zmiana stylu, której nie pochwalam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum