Dokładnie ma tyle lat (trudno w to uwierzyć;, ale cóż widocznie wiara czyni cuda, zresztą czy Ned Flanders skłamałby? ) - odcinek s10e10 Viva Ned Flanders.
_________________ Hey, Homer, I'm worried about the beer supply. After this case, and the other case, there's only one case left
dLg [Usunięty]
Wysłany: Pią Lut 18, 2005 11:38 am
Wznówmy może:
Wydaje mi się, że Flenders ma zablokowane 'ponad 230 kanałów'
05x16 Homer Loves Flenders
To raczej dobra odpowiedĽ, więc teraz ja zadam pytanie:
wymień chociaż dwa największe marzenia Homera (które spełnił).
Mam nadzieję, że wiecie o co chodzi
Czyżby nikt nie znał największych marzeń naszego ulubieńca?
Ja z bólem musze przyznać; że mi nic do głowy nie przychodzi. Pewnie było to w odcinku, którego jeszcze nie widziałem
Ja może podpowiem, żę to nie było w jednym odcinku, ale przewijało się w kilku w raczej wcześniejszych sezonach. Były to mniej więcej takie sytuacje, że Homer napalony na coś mówił, że to jego największe marzenie w życiu na co Marge odpowiadała coś w stylu: Homer ale twoje największe marzenie to było.... i zrobiłeś to zeszłego lata. I tu Homer w chmurce przywołuje swoje wspomnienie...
Ale zdaje sobie sprawę że pytanie jest nie całkiem typowe, więc jeżeli nikt nie wpadnie na odpowiedĽ zmienie je, żeby nie blokować; zabawy...
No ja tez to kojarze, ale nie pamietam dokladnie o czym marzyl. wiem ze chcial byc wlascicielem jakiejs druzyny a na koncu odcinka dostal inna. Wiec tego zaliczyc nie mozna Te jego marzenia sa fajne i smieszne w danym momencie, ale z tego co widac nie utkwily nikomu na dluzej. Wiec zapodawaj inne zapytanie, moze cos sie ruszy
crazy [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 22, 2005 10:37 pm
ja pamietam ze jednym jego marzeniem ktore spelnil bylo wystapienie w jakims wiejskim konkursie piosenki czy cos, gdzie z Barney'em zagrali na wielkiej harmonijce ustnej ubrani w wielkie ogrodniczki w ktore razem sie zmiescili... czy jakos tak to bylo... nie pamietam dokladnie...
dLg [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 22, 2005 11:06 pm
Oki. To ja podam z dwa przykłady (zresztą dużo więcej ich nie było). -chciał zjeść; największą kanapkę świata -chciał sobie zrobić; zdjęcie z Dziurą Bez Dna
New question:
Jak ma na imię Chief Wiggum??
FILIAS [Usunięty]
Wysłany: Sro Lut 23, 2005 1:14 am
odp: Clancy
dLg [Usunięty]
Wysłany: Sro Lut 23, 2005 11:26 am
Dobrze. FILIAS teraz ty zadajesz pytanie.
BTW jak ktoś jest pewny odpowiedzi, niech od razu daje pytanie.
FILIAS [Usunięty]
Wysłany: Czw Lut 24, 2005 8:10 pm
hmmm...Co oznacza "j." w nazwisku Homer J. Simpson?
Oczywiscie J oznacza Jay (i jest to drugie imie a nie nazwisko chyba). Pytania nie zadam bo mi nic do bani nie przychodzi wiec zeby nie blokowac niech ktos inny zada.
Albo mam cos: Czy Burns ma jakas rodzine? Jak tak to kogo ma?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum