Widziałem na jedynce albo dwójce. Dubbing był żałosny. Nie wiem jaki był w filmie, bo oglądałem go z napisami, ale te głosy w ogóle nie były podobne do głosów w serialu. Szczególnie jeśli chodzi o Marge.
Widziałem na jedynce albo dwójce. Dubbing był żałosny. Nie wiem jaki był w filmie, bo oglądałem go z napisami, ale te głosy w ogóle nie były podobne do głosów w serialu. Szczególnie jeśli chodzi o Marge.
Marge w reklamie wypadła blado - ani chrypki, ani nic. Ale już i tak brzmi lepiej niż w filmie (i chyba w reklamie jest inna aktorka).
Wiek: 18 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 59 Skąd: Springfield!!!
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 11:53 am
W polskiej wersji jeszcze nie widziałam (może to przez to, że telewizji nie oglądam ), ale sama reklama jest ekstra xD Dłuższa wersja naprawdę super, "zamiary" Homera co do tego pączka wymiatają xD
Jak ktoś chce sobie to ściągnąć polecam get2pc.com
Po dzisiejszym dniu nagrywania wyłapałem reklamę na TVNie. Już mam zgrany materiał na płytę więc tylko mała edycja na kompie i będę gdzieś udostępniał. Jakość niestety nie jest "lustrzana" bo nie mam idealnego TVNu.
A ja zamiast narzekać na dubbing serdecznie podziękuję mgr_rybakowi za wrzucenie tej reklamy na youtuba. Dobra robota.
Moim zdaniem sam dubbing jest niezły. Może to dlatego, że już parę razy oglądałem wersje kinową po polsku Jakbyście nie byli przyzwyczajeni do oryginału to mielibyście odmienne zdanie co do głosów aktorów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum