Wiek: 40 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1058 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 6:59 pm Rodzina Simpsonów w Renault Kangoo!
Na gazeta.pl w dziale auto można przeczytać i zobaczyć:
''Postaci z popularnego serialu animowanego 'The Simpsons' wzięły udział w reklamie najnowszego Renault Kangoo.
Najwidoczniej rodzinie Simpsonów znudziły się występy w popularnym serialu telewizyjnym i Homer, Marge, Bart, Lisa, i Maggie postanowili "przetestować" Renault Kangoo.
Reklama z ich udziałem zostanie wyemitowana w 29 krajach; pierwsze spoty pojawią się we Francji już 9 lutego. ... "
Nie mogę się doczekać ja będzie to wyglądało w akcji rysunkowe postacie na tle normalnego filmu coś ala Kosmiczny Mecz
air chris napisał/a:
pierwsze spoty pojawią się we Francji już 9 lutego. ...
Czyli możliwe, że jutro na YouTubie już będzie
Mokujin8 napisał/a:
pojawiła się już na youtube, ale została usunięta.. na pewno się jeszcze pojawi
Jak to przeciesz air chris, pisał, że pierwsze spoty pojawią się dopiero jutro, a ty wczoraj napisałeś, że już było na YouTubie no chyba, że w USA już emitowali ten spot.
Wiek: 26 Dołączył: 20 Sie 2005 Posty: 505 Skąd: tychy / kraków
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 3:43 pm
basto napisał/a:
Mokujin8 napisał/a:
pojawiła się już na youtube, ale została usunięta.. na pewno się jeszcze pojawi
Jak to przeciesz air chris, pisał, że pierwsze spoty pojawią się dopiero jutro, a ty wczoraj napisałeś, że już było na YouTubie no chyba, że w USA już emitowali ten spot.
wiesz, pełno na świecie przecieków mamy
widocznie i renaulta nie ominął jeden z nich
Wg listy znalezionej na www.new-kangoo.com , samochód ten sprzedawany jest jak na razie w Austrii, Belgii, Chorwacji, Francji, Holandii, Luksemburgu, Słowenii, Szwajcarii i Włoszech.
Jak nowe Kangoo pojawi się w Wielkiej Brytanii, to i będzie po angielsku. Jak w Polsce, to może i będzie polska edycja tej samej kampanii promocyjnej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum