Wysłany: Pią Kwi 13, 2007 10:17 pm
basto, bardzo fajnie ci wyszedł ten Ralph .
Mam małą uwagę do zamieszczających rysunki: zamieszczajcie je na imageshack lub innych tego typu serwerach, a na forum dajcie tylko linki z miniaturami (imageshack podaje link w takiej postaci "forumowej"). Duże obrazki zjadają sporo transferu, którego mamy mało. Dzięki.
Edit: Hmm, nie zauważyłem, że umieszczacie na interii. To dobrze . Mimo to polecam jednak imageshack - lepsze i szybsze
Mam małą uwagę do zamieszczających rysunki: zamieszczajcie je na imageshack lub innych tego typu serwerach, a na forum dajcie tylko linki z miniaturami (imageshack podaje link w takiej postaci "forumowej"). Duże obrazki zjadają sporo transferu, którego mamy mało. Dzięki
ok
vidiu dzieki
Uncle sam fajny ten Moe bardzo dobrze rysujesz
P.S
To moj rysunek
Wrzucajcie wasze rysunki!!! News: Zrobilem nowy temat z moimi rysunkami!!! (mała reklama)
Ostatnio zmieniony przez basto Sob Kwi 14, 2007 7:22 pm, w całości zmieniany 1 raz
Uncle Sam - 10/10 - taka moja ocena
Basto - 8/10 - mógłbyś rysować całe postaci a nie tylko górne połowy Tło jeszcze przydałoby się jakoś urozmaicić... chociaż nie... niekoniecznie... ale trza by zapełnić czymś kartkę. Ale i tak jest dobrze
Narazie możecie się zadawalać tylko moim bohomazem Homera w paincie
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 3:06 pm
Narysowałem pare postaci z The Simpsons ,lecz nie pomyślałem i są na jednej kartce ale obraz jest dość duzy więc nie powinno być problemów z obejżeniem (na rysunku jest jedna postać z South Park ,rysowałem na swój pierwowzór)... Aha i nie mam skanera więc zdjęcie robione cyfrówką.!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum