Chyba nie zrozumiałeś, nie sposób zamalować takiego wielkiego pola, oceniaj proszę jedynie Barta, bo reszta to nie moje dzieło, a screen faktycznie niefortunny, ale chciałem, by było widać, że to drawball.
ZawaL, wejdź na tę stronę to zrozumiesz, ze narysowanie Barta to i tak trudna sztuka. Rozdzielczość obrazka przy rysowaniu jest ogromna. Zresztą wejdź tam w tryb rysowania to zobaczysz, że widać każdą pojedynczą linię
tomeczek ale mnie takie cos nie interesuje. Ocenilem obrazek jako calosc a nie male 5% barta. Może faktycznie trzeba się namęczyć aby zrobić takiego Barta ale co z tego skoro większość obrazku psują jakieś niepotrzebne bazgroły... Lepiej się pobawić i zrobić coś lepszego w paincie
Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 2:56 pm
To jest ten paint w czasie rzeczywistym, co na nim ludzie z całego świata malują? Słyszałem coś o tym, nawet kiedyś na wykopie była jakaś akcja z malowanie flagi polski lub coś w tym stylu.
A Bart wyszedł ci bardzo fajnie, muszę to przyznać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum