O nim dokładnie nic nie wiadomo. Często ma siwiznę na głowie, często jest łysawy i często ma wąsy. I zawsze widzimy go w roli sklepikarza lub osoby która wypowie swoje zdanie na dany temat.
Ale jego główną cechą charakterystyczną jest to że wykazuje się ogromną sarkastycznością wypowiedzi. Jest złośliwy, nie omieszka wytknąć niedoskonałości i tym bardziej nie sprawia mu to przykrości jak kogoś urazi. Dodatkowo, mimo jego ciągle zmieniającego się wyglądu i roli to głos ma zawsze ten sam.
Wysłany: Czw Kwi 06, 2006 3:51 pm
Ja tam za bardzo go nie lubię. Zawsze jak jest, to mnie denerwuje. Może dlatego, że w ogóle takich ludzi nie lubię. Nie dam mu 1, bo czasami ma rację . Więc 2.
Hmm mi on szczerze mówiąc wisi, nie przepadam za nim ale jego epizodyczność nie pozwala mi go nienawidzić. Jego teksty nie zawsze do mnie trafiają, czasem irytują, ale i czasem śmieszą. Dam mu 4, niech ma.
Wysłany: Czw Kwi 06, 2006 10:22 pm
A ja lubie tego pana. Jako fan Garfielda lubie sarkazm i dociera do mnie jako jedna z wielu form dokopania bliźnim.
Daję mu... 7. Za to że jest za mało sarkastyczny
dLg [Usunięty]
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 10:56 am
Ja też lubię. Miła osobowość, a i głos adekwatny
6
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 2:10 pm
Wcześniej go jakoś nie zauważałam ale widziałam go ostatnio w TV Puls w odcinku o tym, jak Homer i Marge się poznali. Był taryfiarzem
Ale ponieważ w tej roli(jedyna w jakiej go kojarzę, muszę zwrócic uwagę) był za mało sarkastyczny, dam mu 5/10... czyli że jest średni... nie rzuca sie w oczy.
Wysłany: Wto Paź 07, 2008 5:20 pm
Widziałam go ostatnio w jednym odcinku, chyba "Lisa's Pony"(ale moja pamięc jeśli chodzi o odcinki, jest zawodna )
Był sprzedawcą w sklepie ze zwierzętami. Homer pytał, czy może tu kupic kucyka. On powiedział, że tak i pokazał na psa. Homer że to nie jest kucyk, a facet na to: "O, jesteś bystrzejszy niż myślałem" czy coś takiego xD. ale generalnie nie za bardzo rzuca sie w oczy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum