Wysłany: Sob Cze 10, 2006 10:03 am [Sega Genesis] The Simpsons: Bart vs. the Space Mutants
Data ukazania się: 1991/1992
Typ: Akcja/Przygodówka
Opis: Bart jest jedynym człowiekiem, które zna tajemne plany kosmitów. Musi im przeszkodzić w zbieraniu rzeczy do budowy potężnej broni, która ma zniszczyć świat.
Ostatnio zmieniony przez Pavcio Pią Lis 03, 2006 11:49 pm, w całości zmieniany 1 raz
Kurcik [Usunięty]
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 6:43 pm
Kurde... jak byłem młody to się w to zagrywałem do granic możliwości pamiętam nadal, że w pierwszej planszy było takie coś że trzeba było skakać po takich kamiennych tratwach,a jak się podskoczyło 3 razy na pierwszej to to się omijało, a ostania planasz była w elektrowni
biden [Usunięty]
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 4:54 pm
jest ok kiedys jej nie lubilem bo muj brat w to wygrywal ale jak nabralem praktyki to byla wporzo
Ach piękne czasy powróciły. Świetna gierka i czas nie gra roli. Ocena oczywiście 10/10.
Naruto8 [Usunięty]
Wysłany: Pon Lis 06, 2006 9:22 pm
Grałem w wersje na NESa... Jedna z lepszych starszych gier z simpsonami... Na plus spore zróżnicowanie i interakcja leveli (potrąć to, strzel tam, to się odblokuje itp.). Gra zawiera sporo tajnych przejść i ukrytych rzeczy, co pozwala wytrwać (gra jest dośc trudna, zwłaszcza przez udziwnione skoki Barta)
Generalnie: Polecam.
Wersji na NES daję 4/6
Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 3:45 pm
Miałem to na Nesa niestety granie w to mi nie wychodziło bo miałem wtedy chyba 6-7 lat. Pamiętam, że nie umiałem przejśc 1 etapu ( prosze się nieśmiać)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum