Wysłany: Sro Sie 13, 2008 11:05 pm sezon 1 futuramy na dvd po polsku pomocy.
ostatnio stałem sie szczęśliwym posiadaczem jedynym jak do tej pory wydanym dvd z futuramy sezon 1 i pierwsze 4 odcinki s2.
jednak mam problem.nie mogę uruchomić dodatków ani na kompie ani na dvd.
proszę o wszelka pomoc.
Niespodzianka! Nie ma żadnych dodatków na płytach - wydawca wprowadza kupujących w błąd. Imperial CinePix przyznał się, że zapomniał je zamieścić, lecz na pudełkach została zachowana informacja o istnieniu dodatków, i tak wszedł sezon 1 do sklepów.
...Lecz nie kupuje się oryginalnych wydań DVD dla dodatków, lecz dla odcinków. Gdy przeszło rok temu kupiłem własny egzemplarz Futuramy Sezon 1 zmartwiłem się wtedy chwilowo brakiem dodatków, ale nie pożałowałem wydania swych pieniędzy i teraz brak dodatków mi wisi.
Ja niedawno w Media kupiłem za 120 zł. Na opakowaniu zbiorczy informacji o dodatkach nie było, więc wiedziałem co kupuję, ale jak na pudełku płyty zobaczyłem napis dodatki, poczułem wielką radość, a później niestety jeszcze większy zawód
Ale nie żałuję wydanych pieniędzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum