Wg. ostatnich informacji oficjalne rozpoczęcie sezonu 17 nastąpi 11.09.2005 r.
Znane też już są tytuły odcinków sezonu 17:
GABF18 - The Bonfire of the Manatees - Written by Dan Greaney - PREMIERA 11.09.2005
Marge, outraged after discovering Homer allowed Fat Tony (Joe Mantegna) to shoot an a "gentlemen's" film in their living room in compensation for his football gambling debt, flees, leaving Homer with the kids. While on her journey of self-discovery, Marge befriends Caleb Thorn (Alec Baldwin), an attractive marine biologist on a quest to save not only the endangered manatee, but Marge from a husband who doesn't seem to appreciate her.
GABF17 - Treehouse of Horror XVI - Written by Marc Wilmore - PREMIERA 6.11.2005
The opening sequence will feature Kang and Kodos accidently sucking up the universe in a vortex after trying to speed up the baseball season so the show can start. Guest starring Terry Bradshaw and Dennis Rodman.
GABF16 - The Girl Who Slept Too Little - Written by John Frink
Gdy w sąsiedztwie domu Simpsonów zostaje otwarte muzeum pieczątek (?) rodzina zaczyna protest. W rezultacie tego muzeum zostaje przeniesione na miejsce cmentarza, a groby na Evergreen Terrace. Dzięki nowym sąsiadom Lisa cirpi na bezsenność w wyniku ciągłego strachu. Aby przezwyciężyć strach i móc spokojnie spać we własnym pokoju Lisa decyduje się spędzić jedną noc na cmentarzu...
GABF19 - Milhouse of Sand and Fog - Written by Patric M. Verrone
GABF20 - Marge's Son Poisoning - Written by Daniel Chun
Bart spędza dużo czasu z Marge (jako drugi na tandemie) do czasu przezwania go przez kumpli "mami synkiem"
GABF21 - See Homer Run - Written by Stephanie Gillis
Mayor Quimby faces a recall election, leaving Homer with the opportunity to run.
GABF22 - Last of the Red Hot Mamas - Written by Joel H. Cohen
HABF01 - Simpsons Christmas Stories
A Christmas episode, consisting of a trilogy of stories:
-Homer gives a nativity sermon in church.
-In a World War II flashback, Mr. Burns and Grampa are stranded on an island.
-A Nutcracker parody.
HABF02 - The Italian Bob
Simpsonowie jadą do Włoch tylko po to, żeby zobaczyć pomocnika Boba jako burmistrza.
HABF?? - My Fair Laddy
Lisa przeistacza woźnego Williego w dżentelmena. Jest to jej projekt na coroczny piknik naukowy.
HABF?? - Homer Simpson, This Is Your Wife - Written by Ricky Gervais
Charles (głos - Ricky Gervais) próbuje uwieść Marge. (planowana emisja w marcu 2006)
HABF?? - Kiss Kiss, Bang Bangalore - PREMIERA 26.03.2006
MacGyver (Richard Dean Anderson) odwiedza Springfield i zostaje porwany przez Patty i Selmę (fanki serialu MacGyver)
Jako goście wystąpią:
Alec Baldwin, Kelsey Grammer, William H. Macy, Ricky Gervais, Terry Bradshaw, Lily Tomlin, Frances McDormand, koszykarz Dennis Rodman i rzucający "Yankee" Randy Johnson.
Tłumaczenie za nohomers.net
Ostatnio zmieniony przez mgr_rybak Nie Lip 31, 2005 12:56 am, w całości zmieniany 1 raz
Jako zwolennik "nietypowych" odcinkow, czekam z niecierpliwoscia na Treehouse of Horror .
11.09 - coś wczecznie na rozpoczęcie sezonu, ale z drugiej strony to dobrze. Jednak pewnie bedzie tak, że wyemituja jeden, dwa odcinki a potem zrobia kilkutygodniowa przerwe.
Interesujacy moze byc odcinek z MacGyverem.
Podsumowujac, miejmy nadzieje, ze sezon bedzie lepszy od poprzedniego (mimo kilku dobrych odcinkow) i nie bedzie to sezon ostatni.
_________________ Hey, Homer, I'm worried about the beer supply. After this case, and the other case, there's only one case left
Wysłany: Sro Lip 13, 2005 7:46 pm
Mgr: jesli w tej dacie, ktora podales 11 oznacza dzien, a 09 oznacza miesiac, to tlumaczenie niestety bedziesz musial odwalic sam, bo ja jeszcze bede niedostepny .
Btw. pozdrowionka z UK dla wszystkich!
Prawdę mówiąc to pomagałem w tłumaczeniu paru odcinków, ale tylko niektórych fragmentów. Całych odcinków nie tłumaczyłem.
Co porabiasz skoro jesteś taki zapracowany?
Jak podało w swoim serwisie contactmusic.com w 17 sezonie. który rozpocznie się faktycznie 11.09 oprócz McGyvera usłyszymy także Aleca Baldwina, który użyczy ponownie głosu biologowi morskiemy próbującemu uwieść Marge. W Treehouse of Horror XVI pojawi się Dennis Rodman, który zagra samego siebie - to może być naprawdę straszny odcinek
Ajajjaj, to dlatego, że posty, które są łączone nie pokazują się jako "nowe".
Poza tym, moja wcześniejsza wypowiedź była napisana ponad miesiąc temu, bez sensu byłoby je łączyć i uznałem, że mam prawo sobie zaszaleć. A co!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum