Wysłany: Wto Maj 16, 2006 3:49 pm Sezon 18 - informacje
W tym temacie, w pierwszym poście będą zamieszczane informacje o sezonie 18. Nie będę ukrywał, że pomysł zaczerpnąłem z nohomers.net , ale przecież potrzeba nam takiego tematu.
Nowe informacje są na czerwono.
Wysłany: Wto Maj 16, 2006 3:59 pm
And-or, bardzo dobry pomysl
Moe'n'a Lisa fajny tytuł odcinka
And-or napisał/a:
Odcinek nr 400 ma zostać wyemitowany 20-go maja 2007 (prawdop. jako ostani w sezonie)
no co jak co ale to mi sie w najmniejszuym stopniu nie podoba jakos trudno bedzie mi sie przyzwyczaic do mysli ze The Simpsons juz nie ma
Szkoda ze tak duzy odstep czasowy jest miedzy sezonami :/
Czekam na dalesze info
adamII [Usunięty]
Wysłany: Wto Maj 16, 2006 4:24 pm
no ale przeciez nie bedzie to ostatni odcinek Simpsonow wogole
dLg [Usunięty]
Wysłany: Wto Maj 16, 2006 5:18 pm
Na własnie- czy to będzie ostatni sezon The Simpsons, czy jeszcze nie??
całe szczęście. też byłbym niepocieszony wiedząc że juz nie będzie więcej odcinków, chociaż nie obejrzłem jeszcze chyba połowy, lub jestem gdzieś koło tego
Oby Oby pozatym skończyć na 19 i nigdy nie skosztować 20 nie mówiąc już o okrąglutkiej 21 Licze na kreatywność mata i że pociągnie ten wózek jeszcze kilka lat tylko zeby pomysłów mu nie brakło a w tyle miejsc można wysłać Homera Iraq, kod da vinci, wietnam, kierowca formuły1, piłkarz, WC tyle miejsc okazji aż sie łezka w oku kreci:D
Wysłany: Pon Maj 22, 2006 9:39 pm
Oh god, tylko tego oczekuje... a potem morderstwo zbiorowe z samobójstwem
Wiek: 20 Dołączył: 13 Mar 2006 Posty: 43 Skąd: Piast?w k. W-wy
Wysłany: Czw Maj 25, 2006 4:42 pm
A najlepiej, jakby w miejce tych kilkudziesięciu odcinków Futuramy (które oglądałem gdy były na TV4 i mam do nich całkowity szacunek, bo również były super (ale nie tak super jak The Simpsons))wrzucili Simpsonów. Byłoby już teraz ze 20 sezonów, a Matt nie miałby wyrzutów sumienia (a zapewne ma)...
Zoidberg [Usunięty]
Wysłany: Czw Maj 25, 2006 5:28 pm
Byłoby spox gdyby bylo ponad 20 sezonów the simpsons!!
Bo juz nie mam co oglądać!(no moze kilka odcinków mi zostało )
El Bozo [Usunięty]
Wysłany: Czw Maj 25, 2006 8:16 pm
Nie no... NIech już zakończy Simpsonów, i reaktywuje Futurame. Takie są moje wnioski po zasmakowaniu Futuramy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum