Wysłany: Sob Sty 19, 2008 9:01 pm Sezon 19 i parodie
Większość z Was zgodzi się ze mną, że sezon 19 jest jednym z najsłabszych sezonów
The Simpsons. W pierwszych sezonach, scenariusz był mniej więcej taki: przedstawienie postaci, które popełniają dodatkowo błędy, póżniej Simpsonowie dotyczyło problemow
z zycia codzinnego przedstawionych z humorem. Co ciekawe 19 sezon bazuje na parodiach znanych filmow, seriali ... Oczywiscie co jakis czas to jest ok, ale w 19 sezonie jest
tego duzo i chyba to jest glowny powod, ze 19 nie zachwyca i jest monotonna.
również uważam że sezon 19 jest na razie najgorszy i najnudniejszy. W szczególności muzyka zaczęła mnie denerwować nie wiem skąd oni biorą takie podkład dźwiękowy.
również uważam że sezon 19 jest na razie najgorszy i najnudniejszy. W szczególności muzyka zaczęła mnie denerwować nie wiem skąd oni biorą takie podkład dźwiękowy.
A ja to wręcz zauważyłem że muzyki w tym sezonie w tle jest cuś bardzo mało... przez większą część jakiegoś odcinka przesuwa się w tle podejrzana cisza i mnie też przez to niezbyt dobrze się te odcinki ogląda...
Ostatnio zmieniony przez Shaggy Pią Mar 07, 2008 5:09 pm, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 18 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 59 Skąd: Springfield!!!
Wysłany: Czw Mar 06, 2008 4:33 pm
Sezon nie jest taki zły. Rzeczywiście, bazuje na parodiach, ale trzyma poziom Nie przesadzajmy, czy po wymyśleniu tylu odcinków mielibyśmy taki sam super pomysł na następny jak na początku? Zapewne nie.
nie tylko w Simpsonach pojawiła się ostatnimi czasy tendencja do parodiowania seriali i filmów ,weźmy np South Park S11 i 12 Pomysły w tym sezonie jak dla mnie nie są wcale takie złe i naciągane ale fakt że to nie to co kiedyś. Ale jak już ktoś wyżej napisał może wyczerpują im się powoli pomysły ,btw polecam odcinek South Parku pt. "Simpsons Already Did It"
Wiek: 18 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 59 Skąd: Springfield!!!
Wysłany: Pią Mar 28, 2008 8:13 pm
South Park to przede wszystkim parodie. To zupełnie inna kreskówka niż Simpsonowie. W Simpsonach parodii raczej nie było, jeśli już to jakiś element. Seria 19 to praktycznie same parodie. Nie ma co porównywać SP do Simpsonów według mnie.
EDIT: Trochę namieszałam, wiem xD
Po polsku z lektorem to raczej nie znajdziesz. Z napisami może i coś wyskubiesz, ale jest na prawdę mało stron z odcinkami Simpsonów tak do obejrzenia i zazwyczaj są to odcinki nie dalej niż 12 sezon.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum