Na angielskiej wikipedii jest już zapowiedź kolejnego po [19x15] odcinka 19. sezonu.
Proponuję więc by któryś z moderatorów zrobił o nim temat i przetłumaczył jego opis.
Tytuł to Papa Don't Leech - jest nawiązaniem do piosenki Madonny z 1986 roku pt. "Papa don't preach".
Ma w nim wystąpić ta śpiewająca kelnerka z 3-ego sezonu której Homer był menedżerem.
Aha i jego premiera odbędzie się 13 kwietnia jak podaje angielska wikipedia
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 11:24 am
Shaggy napisał/a:
Ma w nim wystąpić ta śpiewająca kelnerka z 3-ego sezonu której Homer był menedżerem. Aha i jego premiera odbędzie się 13 kwietnia jak podaje angielska wikipedia
Super !!! Był to jeden z najlepszych odcinkow Simpsonow !!! I takie nawiazanie do tego, jakze klasycznego odcinka jest wydaje sie wspanialym rozwiazaniem. Wspaniale :]
Następnym odcinkiem po [19x16] Papa Don't Leech będzie [19x17] Apocalypse Cow a jego premiera odbędzie się 27 kwietnia.
Tutaj jest jego zapowiedź na angielskiej Wikipedii.
Wysłany: Pon Kwi 07, 2008 6:13 pm
ArtAnonim napisał/a:
Lady Rose, chodziło mi o brzmienie nazwy, nie o pochodzeniu. A o tym "Apocalypse Now" nigdy nie słyszałem, więc nie wiedziałem.
Wiem, bo rzeczywiście po polsku dziwnie to brzmi
"Apocalypse Now" - przetłumaczone w Polsce jako "Czas Apokalipsy". Na tytuły to twórcy Simpsonów chyba naprawdę pomysłów nie mają, bo prawie każdy tytuł z 19 serii pochodzi od tytułu jakiegoś filmu/piosenki.
Jak spojrzałem na datę i numer tego odcinka to wnioskuję, że w maju chyba jakieś 2 razy puszczą po 2 odcinki jednego dnia(jak to już parę razy miało miejsce w historii tego serialu), bo inaczej to nie zdążą przed końcem sezonu, no chyba że jakoś się w tym roku wydłuży choć wątpię... ech wszystko przez te głupie strajki :/
[ Dodano: Pią Kwi 11, 2008 3:21 pm ]
No proszę proszę, ledwo pojawiła się w necie zapowiedź odcinka [19x17] a już mamy zapowiedź odcinka [19x18] Any Given Sundance
Premiera 4 maja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum