Wg serwisu tv.com oraz filmweb odcinki Treehouse of Horror XX, The Great Wife Hope, The Devil Wears Nada, Pranks and Greens, Rednecks and Broomsticks, Once Upon a Time in Springfield to już odcinki 21 sezonu, a nie dwudziestego.
Pan_Da, zapomniałeś zaznaczyć 20x15 jako odcinek już wyemitowany.
Poza tym, jednak wychodzi na to, że jakoś dobrnie to wszystko do 20 odcinka, coś tak myślę, że dotarłoby już w połowie maja . Ale dobra, pożyjemy, zobaczymy, już nieraz przedłużano daty emisji...
Dlaczego z dwunastego przeskoczyli od razu na dwudziesty? Mogli wydać najpierw tamte, a później dwudziesty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum