Goście: Robert Forster (KABF17)
Julia Louis-Dreyfus (KABF17)
Denis Leary (KABF15)
Brian Grazer (KABF15)
Joe Montana (KABF14)
Maurice LaMarche (KABF18)
Merl Reagle (KABF19)
Will Shortz (KABF19)
Shohreh Aghdashloo (KABF20)
Mark Cuban (KABF21)
Jeff Bezos (KABF21)
Marv Albert (KABF21)
Emily Blunt (KABF22)
Maurice LaMarche (LABF03)
Ed Begley Jr. (LABF04)
Colm Meaney (LABF11)
Glen Hansard (LABF11)
Anne Hathaway (LABF07)
Ellen Page (LABF10)
Maurice LaMarche (LABF10)
Jodie Foster (LABF09)
Pozostałe informacje: (niekoniecznie potwierdzone)
Od tego sezonu Dan Castellaneta, został wyznaczony na doradcę produkcji.
Jeden z odcinków po raz pierwszy w historii serialu będzie w Wielkiej Brytanii emitowany w paśmie dla starszych widzów...
Wiek: 15 Dołączył: 17 Lip 2007 Posty: 734 Skąd: Springfield
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 4:34 pm
Wikipedia ang. napisał/a:
Voice actor Dan Castellaneta will be credited as a consulting producer for the first time.
Oznacza to że Castellaneta będzie po raz pierwszy konsultantem produkcji (?).
Wikipedia ang. napisał/a:
Seth Rogen and Evan Goldberg, writers of the film Superbad will write an episode. The duo asked the producers of The Simpsons if they could write an episode. They were invited to the writers room where they pitched several episode ideas. One was accepted, and they wrote an outline with the help of some feedback from the regular writers.
A według tego tekstu na angielskiej Wikipedii Seth Rogen i Evan Goldberg napiszą jeden epizod (ja o nich nie słyszałem, pewnie dlatego, że nie interesuję się wydarzeniami w świecie filmów (poza Simpsonami )).
Wiek: 26 Dołączył: 20 Sie 2005 Posty: 505 Skąd: tychy / kraków
Wysłany: Pią Lip 25, 2008 12:06 pm
za filmweb'em:
"W San Diego ruszyła konwencja Comic-Con, coroczne spotkanie fanów komiksów, science fiction i fantasy. Podczas konferencji prezentowane są także najnowsze informacje dotyczące szeregu produkcji z całej branży rozrywkowej. Na Comic-Con pojawiają się gwiazdy filmowe i telewizyjne. Tegoroczna konwencja trwa od 24 do 27 lipca."
a w programie na dzień 26 lipca m.in.:
- prezentacja serialu "Futurama", z udziałem twórców
- zapowiedzi nowego sezonu "Simpsonów""
jeśli ktoś dotrze do tego materiału, niech wrzuci go do tego tematu
Boba to ja już się nie mogę doczekać.
Dopiero nie dawno się zorientowałem, że aktor podkładający mu głos to Frasier z serialu o tym samym tytule (obecnie emitowanym na TVN7). W tym serialu ma on brata i ojca, jak się nie trudno domyślić właśnie oni użyczyli głosów Cecilowi (bratu) i ojcu Boba
"Four Great Women & A Manicure" będzie trzyczęściowym odcinkiem. Maggie Simpson pójdzie do przedszkola, gdzie jej kreatywność jest tłumiona. Później wystąpi na procesie sądowym w parodii powieściowej wersji "Â?ródła" Ayn Rand. Odcinek odtworzy też światy "Makbeta", "Obywatela Kane'a" oraz czasów elżbietańskich z mieszkańcami Springfield w kluczowych rolach. Jodie Foster gościnnie podłoży głos dorosłej Maggie Simpson.
Homer i Dziadek przybywają do Irlandii z zamiarem zakupu pubu, by następnie odkryć, że puby przestały być tu popularne. Gościnny występ Kennetha Branagha jako właściciela pubu.
Moe zakochuje się w kobiecie poznanej przez internet. Gdy spotyka ją w więzieniu odkrywa, że ma poniżej metra wysokości. Wciąż ją kocha, lecz martwi się o reakcję znajomych.
Homer próbuje pozabijać szczury w swej kuchni. Gdy one przygotowują mu mało zachwycające danie, Homer nie ustaje w swym zamiarze. Zawiera elementy "Ratatuja".
Dom Simpsonów zostaje przejęty przez wierzycieli i wykupiony przez Flandersa, który oddaje dom Simpsonom na wynajem.
Bart zaprzyjaźnia się z muzułmańskim chłopcem, a Homer podejrzewa jego rodziców o terrorystyczne zamiary.
Merl Reagle da głos w odcinku, w którym Lisa zgłasza się do konkursu krzyżówkowego, a Homer stawia przeciwko niej.
Jeden z odcinków po raz pierwszy w historii serialu będzie w Wielkiej Brytanii emitowany w paśmie dla starszych widzów...
No to będzie się działo. :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum