Wysłany: Czw Sie 04, 2005 2:38 pm Sezon 6 na DVD już wkrótce!
5 września 2005 w Europie pojawi się w sprzedaży szósty (wg mnie najlepszy) już sezon The Simpsons. Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami (groźbami : ) zostanie on wydany w wyjątkowym opakowaniu w kształcie głowy Homera. Oczywiście nie ma co liczyć na dostępność w Polsce, nie wspominając już o polskich napisach. Ciekawe jak szybko pojawi się w necie DVDrip i czy będzie można liczyć na coś więcej niż było w TV.
Można już go zamawiać m.in na brytyjskiej wersji Amazon za jedyne 29.99 Funciaków plus przesyłka
Dodam jeszcze, że za wielką wodą sezon ten pojawi się już 16 sierpnia, a w promocyjnej cenie na tamtejszym Amazon można go już kupić w przedsprzedaży w promocyjnej cenie 32,49 $. Przypominam jednak, że jest to region pierwszy, który oficjalnie w Polsce i Europie nie będzie działał.
No jada z tym koksem ciekawe jakie bonusy beda na płycie bo dawaja ich coraz wiencej
percy [Usunięty]
Wysłany: Pon Sie 08, 2005 2:50 pm
Nie wiem czemu, ale nie mogę głosować w tej ankiecie. A szkoda, bo mam wszystkie dotychczas wydane sezony The Simpsons w oryginale. (1-5, wydanie angielskie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum