Co do twojego Barta miniolek chyba nikt nie może go znależć. Jak byś mógł to zapodaj sam takie zdjęcie bo ja nie przypominam sobie momentu w serialu kiedy to był wrestlerem
A co do prośby miniolka i jego Barta zapaśnika to owszem był taki odcinek, w którym Bart wcielił się w taką rolę w końcówce - [19x15] Smoke on the Daughter
Aha, a ja poproszę o Homera z ogoloną brodą.
Słuchajcie, nie żebym się czepiał ale prośby o zdjęcia samych postaci powinny padać raczej w innym podobnym do tego temacie, a mianowicie "Wszystkie postaci z Simpsonów na życzenie", a tutaj zapodajemy jedynie screeny z jakichś scenek, itp.
Jeśli dobrze rozumiem Shaggemu chodziło o to, żeby wrzucane zdjęcia były wynikiem odnalezienia ich w konkretnym odcinku serialu, a nie wyszukane na googlach. zabawa dalej trwa, Twoja prośba umalowanej Lisy w czarnej koktajlowej sukience jest właśnie przeze mnie poszukiwane, aczkolwiek nie jestem w stanie skojarzyć tego odcinka ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum