Wymyśliłam zabawę. Ułożymy historyjkę, której bohaterowie to postacie z The Simpsons. Każdy pisze max. 4 słowa (spójniki się nie liczą). Trzeba numerować, którą jest się osobą. Co dziesiąta osoba przepisuje cały tekst i dodaje coś od siebie (to po to, żebyśmy się nie pogubili). To zaczynam.
1.
Homer przyszedł do Moe
Fajna historyjka była w 5 sezonie jak Homer chciał wyciągnąć puszkę z automatu i ręka mu utknęła a później zapytali sie go czy trzyma jeszcze tą puszkę
Moja historyjka to "Homer ze świnią to jedność"
Ostatnio zmieniony przez Tady Sro Wrz 19, 2007 9:00 pm, w całości zmieniany 1 raz
5
Fajna historyjka była w 5 sezonie jak Homer chciał wyciągnąć puszkę z automatu i ręka mu utknęła a później zapytali sie g:Do czy trzyma jeszcze tą puszkę
5.
Fajna historyjka była w 5 sezonie jak Homer chciał wyciągnąć puszkę z automatu i ręka mu utknęła a później zapytali sie go czy trzyma jeszcze tą puszkę
Komentarz miesiąca
Cytat:
Homer przyszedł do Moe, żeby zapić nieudaną randkę z Marge; spotkał tam Carla i Lenny'ego, którzy zostali zwolnieni z pracy - Homer się wkurzył, przestał pić, pożegnał Moe i pojechał prosto do Burnsa.
Burns z początku chciał poszczuć go psami, a Homer zawrócił do Moe by pożyczyć od niego strzelbę.
Moe rozgniewany jakimś anonimowym telefonem przez przypadek gdy podawał strzelbę, odstrzelił Homerowi nogę. Dowcipnisiem był Bart, ale jak dowiedział się o tragedii to zadzwonił po dr Hibberta z prośbą o przyszycie Homerowi nogi lub wstawienie protezy.
Doktor wstawił dynamit, lecz dynamit wybuchł i na nieszczęście rozsadził Homerowi drugą nogę.
[ Dodano: Wto Wrz 18, 2007 10:24 pm ]
No to zaczynam!
Druga historyjka:
1.
Kiedy Milhouse wpatrywał się w Lisę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum