Wiek: 21 Dołączył: 25 Sie 2011 Posty: 98 Skąd: Moherowe miasto
Wysłany: Czw Sie 25, 2011 8:21 pm
Wiem, że to jest nierealne ale ja chętnie bym zobaczył w Simpsonach parodię Kingsajz i Seksmisji. Jestem ciekaw jakby Homer się wcielił w rolę Jerzego Stuhra! A najlepiej to by było jakby sam Stuhr dał się zsimpsonizować i zagrać siebie samego jako celebrytę.
Tak samo mogli by wszystkie pozostałe filmy Machulskiego i jeszcze przy okazji Bareji sparodiować.
A czy macie jakieś pomysły na odcinki z parodiami polskich filmów? Ja np. zrobiłbym jedną historię z Treehouse of Horror która byłaby parodią Kingsajz. Homer jako krasnoludek wynajdujący formułę Kingsajz zostałby poćwiartowany na jajecznicy za rozpowszechnienie tej formuły tylko oczywiście w Treehousie nie skończyłoby się to dla niego tak dobrze jak w Kingsajz. No i mogliby wysadzić fabrykę pączków albo Duffa tak jak w Kingsajz wysadzili fabrykę Polo Cockty. Ależ by Homer cierpiał! Szkoda że nigdy nie będzie nam dane zobaczyć takiego odcinka. Jeszcze z parodią seksmisji wymyśliłem kiedyś materiał na Treehouse ale musiałbym ponownie obejrzeć film by sobie przypomnieć swój własny pomysł.
a wy macie jakieś pomysły na polskie parodie? Czekam
Wiek: 21 Dołączył: 25 Sie 2011 Posty: 98 Skąd: Moherowe miasto
Wysłany: Czw Sie 25, 2011 8:55 pm
czytaj uważnie co piszę! nie pytałem czy uważacie że twórcy kiedyś faktycznie sparodiują jakikolwiek polski film tylko parodie jakich filmów byście z chęcią ujrzeli i czy macie pomysły na jakieś!
Wysłany: Czw Sie 25, 2011 9:02 pm
Cytat:
czytaj uważnie co piszę! nie pytałem czy uważacie że twórcy kiedyś faktycznie sparodiują jakikolwiek polski film tylko parodie jakich filmów byście z chęcią ujrzeli i czy macie pomysły na jakieś!
Nie odpowiadałem na twoje pytanie .
_________________ Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Arientar jeśli jesteś fanem to w poniedziałek chyba na polsacie będzie leciała właśnie Godzilla
Raczej Zilla. Film Emmericha to popierdółka, a nie Godzilla. Jestem ortodoksyjnym fanem i akceptuję tylko film z 1954 roku i toleruję resztę japońskich produkcji, które w większości są skokiem na kasę (chociaż było jeszcze kilka dobrych filmów).
Hollywood sprofanował tego kaiju, mie dość, żę sam Godzilla dziwnie wygląda, to jeszcze ginie od normalnej broni. Prawdziwy król potworów pokonał go z palcem w d*pie http://www.youtube.com/watch?v=bIcExdpsEcQ
_________________ Obejrzane seriale (sezony):
The Simpsons: TUS, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, The Movie, 19, 20, 21, 22, 23... Futurama: 1, 2, 3, 4, 5, Movies, 6, 7.
Metalocalypse: 1, 2... My Little Pony: Friendship Is Magic: 1, 2...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum