The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: filmy, polskie, simpsonowie

Simpsonowie a polskie filmy
Autor Wiadomość
sakuwbarakushow  
Lisa

Wysłany: Pią Lip 29, 2011 7:52 pm   

Mam wszystkie te filmy. Ale serialu TV nie :( - dobrze że wspomniałeś ... uzupełnię kolekcję ;)

Obejrzane sezony :
1,2,3,4,5,6,7,8 - w trakcie ! :)
Maggie sweet gerl :D

Arientar  
Grampa

Wysłany: Pią Lip 29, 2011 8:36 pm   

Heh, wesoło.
Możesz mi powiedzieć, skąd ściągałeś te filmy?

W sumie i tak tylko film z 1954 roku jest dziełem sztuki, reszta to skok na kasę.
Metalocalypse: 1, 2...
My Little Pony: Friendship Is Magic: 1, 2...

sakuwbarakushow  
Lisa

Wysłany: Pią Lip 29, 2011 9:15 pm   

Exite,torrenty i nie pamiętam z jakiego jeszcze źródła korzystałem. Dość dawno to było, coś ok. roku ;)

Obejrzane sezony :
1,2,3,4,5,6,7,8 - w trakcie ! :)
Maggie sweet gerl :D

Ale Urwał!  
Lisa

Wysłany: Czw Sie 25, 2011 8:21 pm   

Wiem, że to jest nierealne ale ja chętnie bym zobaczył w Simpsonach parodię Kingsajz i Seksmisji. Jestem ciekaw jakby Homer się wcielił w rolę Jerzego Stuhra! :D A najlepiej to by było jakby sam Stuhr dał się zsimpsonizować i zagrać siebie samego jako celebrytę. :D
Tak samo mogli by wszystkie pozostałe filmy Machulskiego i jeszcze przy okazji Bareji sparodiować. :)

A czy macie jakieś pomysły na odcinki z parodiami polskich filmów? Ja np. zrobiłbym jedną historię z Treehouse of Horror która byłaby parodią Kingsajz. Homer jako krasnoludek wynajdujący formułę Kingsajz zostałby poćwiartowany na jajecznicy za rozpowszechnienie tej formuły tylko oczywiście w Treehousie nie skończyłoby się to dla niego tak dobrze jak w Kingsajz. No i mogliby wysadzić fabrykę pączków albo Duffa tak jak w Kingsajz wysadzili fabrykę Polo Cockty. Ależ by Homer cierpiał! :D :twisted: Szkoda że nigdy nie będzie nam dane zobaczyć takiego odcinka. :( Jeszcze z parodią seksmisji wymyśliłem kiedyś materiał na Treehouse ale musiałbym ponownie obejrzeć film by sobie przypomnieć swój własny pomysł.

a wy macie jakieś pomysły na polskie parodie? :) Czekam

HomeroSuperHero  
Grampa

Wysłany: Czw Sie 25, 2011 8:40 pm   

Wątpie żeby kiedykolwiek twórca Simpsonów sparodiował jakiś nasz polski film.

Ale Urwał!  
Lisa

Wysłany: Czw Sie 25, 2011 8:55 pm   

czytaj uważnie co piszę! nie pytałem czy uważacie że twórcy kiedyś faktycznie sparodiują jakikolwiek polski film tylko parodie jakich filmów byście z chęcią ujrzeli i czy macie pomysły na jakieś!

HomeroSuperHero  
Grampa

Wysłany: Czw Sie 25, 2011 9:02 pm   

Cytat:
czytaj uważnie co piszę! nie pytałem czy uważacie że twórcy kiedyś faktycznie sparodiują jakikolwiek polski film tylko parodie jakich filmów byście z chęcią ujrzeli i czy macie pomysły na jakieś!

Nie odpowiadałem na twoje pytanie :smile3: .

Arientar  
Grampa

Wysłany: Pią Sie 26, 2011 9:22 am   

TwoFace napisał/a:
Arientar jeśli jesteś fanem to w poniedziałek chyba na polsacie będzie leciała właśnie Godzilla

Raczej Zilla. Film Emmericha to popierdółka, a nie Godzilla. Jestem ortodoksyjnym fanem i akceptuję tylko film z 1954 roku i toleruję resztę japońskich produkcji, które w większości są skokiem na kasę (chociaż było jeszcze kilka dobrych filmów).

Hollywood sprofanował tego kaiju, mie dość, żę sam Godzilla dziwnie wygląda, to jeszcze ginie od normalnej broni. Prawdziwy król potworów pokonał go z palcem w d*pie :)
http://www.youtube.com/watch?v=bIcExdpsEcQ
Metalocalypse: 1, 2...
My Little Pony: Friendship Is Magic: 1, 2...

ZawaL  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Sob Sie 27, 2011 5:01 pm   

Nie ciągnijcie już tego offa o Godzilli. Jeżeli chcecie sobie dalej o tym plotkować to róbcie to w odpowiednim dziale w offie.

Co do pomysłu ZMarchewy czyli ukazania Hardkor44 to bardziej realne wydaje mi się to w wykonaniu Setha. Jakoś bardziej lubi klimaty WWII.

Odpowiedz do tematu