czyli z mojego małego śledztwa przeprowadzonego na filmwebie wynika, że twoja mama to Agnieszka F. .. si?
właściwie to nie kojarzę głosu, bo i kreskówek tych nie oglądałem
ale ogólnie bardzo fajnie musi być podkładać głosy
To moje malutkie marzenie na przyszłość
Moje również, choć chyba bardziej wolałbym zostać lektorem
Lektora nikt nie lubi. Zagłusza cały dźwięk i wcale nieprawda, że dzięki niemu słychać oryginalne głosy (czego nie ma w dubbingu), bo zawsze są one wyciszone niemal do zera.
Mam nadzieję, że może kiedyś lektor odejdzie w zapomnienie, będą kochane napisy ii jak najlepsze dubbingi
Nieprawda! Ja lubię I nawet odważę się powiedzieć że czasem wolę go bardziej od wersji dubbingowych. Dlaczego? Ano niektórzy mają takie fajne głosy, że bardzo przyjemnie się ich słucha i w moim odczuciu brzmią o niebo lepiej od wielu tych z dubbingu I czasem zamiast wielu przeciętnych głosów(a takie się zdarzają) wolę słuchać jednego który by mnie swoim brzmieniem wciągnął Mam tu na myśli np. głosy Tomasza Knapika czy Andrzeja Matula albo i Maćka Gudowskiego czy też ŚP Marka Gajewskiego :]
No dobra, ale skończmy bo już mały offtop się tu zrobił
Chyba żartujesz! Nikt nie podrobi Homera, Marge, Barta, a nawet Lisy... (nie wspominając oczywiście o Maggie ). Kogo widzisz np. w roli Krusty'ego, Apu albo Patty i Selmy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum