The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: futurama, kontra, simpsonowie

Simpsonowie kontra Futurama

Co wolisz?
Simpsonowie
82%
 82%  [ 47 ]
Futurama
17%
 17%  [ 10 ]
Głosowań: 57
Wszystkich Głosów: 57

Autor Wiadomość
ZMarchewa  
Profesor

Wysłany: Nie Sty 23, 2011 8:51 pm   

Chodzi mi po prostu o to, aby nie nazywać produkcje pokroju Simpsonów i Family Guya bajkami, tylko kreskówkami, bo to po prostu wkurzające, szczególnie jak ktoś popełnia tą zbrodnię po kilku innych osobach, które zostały już o to upomniane przez innych userów ;) Na prawdę, myśleć o The Simpsons jak o bajce na prawdę jest nie godne ^c^

Pozdrawiam i kończę OT :D

Rotten82  
Profesor

Wysłany: Nie Sty 23, 2011 10:34 pm   

bajki to np. czerwony kapturek, albo szewczyk dratewka :D

MNDT1992  
Profesor

Wysłany: Nie Sty 23, 2011 10:35 pm   

Naprawdę nie masz większych problemów niż to, że ktoś mówi na kreskówkę bajka? Ja już dawno do tego przywykłem.

B.B.Rodriguez  
Marge

Wysłany: Pon Sty 24, 2011 2:38 pm   

MNDT1992 napisał/a:
Naprawdę nie masz większych problemów niż to, że ktoś mówi na kreskówkę bajka? Ja już dawno do tego przywykłem.

A czemu się nie czepiać? Może warto wreszcie pewne sprawy właściwie nagiąć - bend correctly! :mrgreen:

ZMarchewa napisał/a:
Mimo to, ostatni sezon Futuramy trzymał poziom ostatnich odcinków The Simpsons - co jak dla mnie jest poważnym spadkiem formy dla tej kreskówki.

Season six - is here to suck. Prawda o ostatnich odcinkach jest taka, że mało się działo - bawienie się eyephonami, parady gejowskie, kryzysy małżeńskie - to wszystko było takie nudne i codzienne (przynajmniej dla amerykanów). Za to zbliżające się nowe odcinki zapowiadają się bardzo atrakcyjnie. Będzie dużo odwołań do matematyki, Bender umrze, poznamy origin Zoidberga i stanie się w ogóle dużo ciekawych rzeczy, w przeciwieństwie do poprzednich odcinków, gdzie działo się niewiele...

przestań!  
Maggie

Wysłany: Pią Mar 18, 2011 6:38 pm   

Też nie widzę problemu w nazywaniu kreskówek bajkami choć ja sam tak nie mówię.

A bardziej wolę Simpsonów, chociażby dlatego, że są żółci, no ale w Futuramie mamy przecież za to roboty, cyklopy, mutanty i Zoidbergi! :D
Mimo to klasyka rządzi. :P

Odpowiedz do tematu