Chodzi mi po prostu o to, aby nie nazywać produkcje pokroju Simpsonów i Family Guya bajkami, tylko kreskówkami, bo to po prostu wkurzające, szczególnie jak ktoś popełnia tą zbrodnię po kilku innych osobach, które zostały już o to upomniane przez innych userów Na prawdę, myśleć o The Simpsons jak o bajce na prawdę jest nie godne ^c^
Pozdrawiam i kończę OT
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 2:38 pm
MNDT1992 napisał/a:
Naprawdę nie masz większych problemów niż to, że ktoś mówi na kreskówkę bajka? Ja już dawno do tego przywykłem.
A czemu się nie czepiać? Może warto wreszcie pewne sprawy właściwie nagiąć - bend correctly!
ZMarchewa napisał/a:
Mimo to, ostatni sezon Futuramy trzymał poziom ostatnich odcinków The Simpsons - co jak dla mnie jest poważnym spadkiem formy dla tej kreskówki.
Season six - is here to suck. Prawda o ostatnich odcinkach jest taka, że mało się działo - bawienie się eyephonami, parady gejowskie, kryzysy małżeńskie - to wszystko było takie nudne i codzienne (przynajmniej dla amerykanów). Za to zbliżające się nowe odcinki zapowiadają się bardzo atrakcyjnie. Będzie dużo odwołań do matematyki, Bender umrze, poznamy origin Zoidberga i stanie się w ogóle dużo ciekawych rzeczy, w przeciwieństwie do poprzednich odcinków, gdzie działo się niewiele...
Wysłany: Pią Mar 18, 2011 6:38 pm
Też nie widzę problemu w nazywaniu kreskówek bajkami choć ja sam tak nie mówię.
A bardziej wolę Simpsonów, chociażby dlatego, że są żółci, no ale w Futuramie mamy przecież za to roboty, cyklopy, mutanty i Zoidbergi!
Mimo to klasyka rządzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum