wczoraj dostałam na urodziny pierwszy sezon od znajomych, i wielkie rozczarowanie po otwarciu go, słabe pudełko kartonowe, zwykle pudełko, i 3 płyty. liczyłam na jakieś gadżet: książeczka czy cokolwiek. mogli by sie bardziej wysilić. no i menu w języku angielskim, porażka.
Kod:
http://torrenty.org/torrent/393070
Gdyby ktoś nie miał konta na torrenty.org to napiszcie to wrzuce plik .torrent gdzieś indziej
szkoda że lektor a nie po angielsku :/
swoją drogą wydawca sie nie popisał - poleciał na marce i zaniedbał jakość - wcale sie nie zdziwie gdy drugiej część sprzeda się mniej - amerykanie dostają full wypas a my z 10-letnim opóźnieniem i w dodatku widać że polecieli na totalną łatwizne (o cenie to już nawet nie chce wspominać) - za taką jakość to ja dziękuję - gdyby nie mój zbyt słaby angielski to kupiłbym amerykańską wersje - wychoi taniej nawet za nowe sezony
Nie wiem czy ktoś to już zauważył i tu napisał ale pozwolę sobie zacytować coś co mnie bardzo uraziło. Ostatnio po zakupach w EMPIKu dodali mi tom'kultury, w którym było co nieco o nowościach. I tak przy I sezonie Simpsonów mamy taką to ową propagandę:
"Mamy tu trzynaście animowanych, prymitywnych odcinków wyemitowanych na przełomie 1989 i 1990 roku, które odkurzyliśmy, wypucowaliśmy i uzupełniliśmy dzwonami, gwizdami, i materiałami dodatkowymi oraz komentarzami, w których rozczulamy się nad sobą do nieskończoności. Jeśli Homer, Marge, Bart, Lisa i Maggie wyglądają z lekka inaczej, ich głosy straszą inną barwą, a animacja wydaje się kiepska - pamiętaj proszę, że nie mieliśmy wtedy pojęcia, co do cholery wyprawiamy"
Otóż z tego co pisaliście na płytach nic nie ma tak? Ja jeszcze nie kupiłem I Sezonu, pozwolę sobie poczekać aż ceny maksymalnie spadną (tak, tak skąpiec ze mnie)
W dodaku pod tym cytatem jest informacja:
"Przy zakupie sezonu możliwość zakupu "Simpsonowie" DVD za 19.99zł." Otóż w tym właśnie dniu zakupiłem The Simpsons Movie właśnie za 20zł bez 1 grosza. EMPIK sam się gubi w tym co robi
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 4:53 pm
ZawaL napisał/a:
"Mamy tu trzynaście animowanych, prymitywnych odcinków wyemitowanych na przełomie 1989 i 1990 roku, które odkurzyliśmy, wypucowaliśmy i uzupełniliśmy dzwonami, gwizdami, i materiałami dodatkowymi oraz komentarzami, w których rozczulamy się nad sobą do nieskończoności. Jeśli Homer, Marge, Bart, Lisa i Maggie wyglądają z lekka inaczej, ich głosy straszą inną barwą, a animacja wydaje się kiepska - pamiętaj proszę, że nie mieliśmy wtedy pojęcia, co do cholery wyprawiamy"
Z tego co słyszałem, by to tekst samego Matta Groeninga.
Skoro to tekst M.G to dlaczego EMPIK bezczelnie okłamuje ludzi? Dlaczego używa tekstu, w którym jest nieprawdziwa informacja o tym co znajduje się na płycie? Wg. mnie to czyste kłamstwo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum