Zamierzam kupić wszystkie sezony w wersji oryginalnej w wakacje, jak będę w UK ;P Oj, walizki będą pełne No niestety kasa też poleci, ale za takie wydania warto ^^
Cytat:
Opis filmu: Simpsonowie Sezon 3
Mamy tu trzynaście animowanych prymitywnych odcinków wyemitowanych na przełomie 1989 i 1990 roku, które odkurzyliśmy, wypucowaliśmy i uzupełniliśmy dzwonami, gwizdami i materiałami dodatkowymi oraz komentarzami, w których rozczulamy się nad sobą do nieskończoności. Jeśli Homer, Marge, Bart, Lisa i Maggie wyglądają z lekka inaczej, ich głosy straszą inną barwą, a animacja wydaje się kiepska - pamiętaj proszę, że nie mieliśmy wtedy pojęcia, co do cholery wyprawiamy.
Tutaj to już totalnie polecieli na łatwiznę i zamieścili opis z sezonu 1. Nic tylko wyśmiać ich w twarz, może wtedy coś z tym zrobią... Nie wiem czy to jest oficjalny opis dystrybutora czy Empiku. Jeżeli Empiku to należy im się dodatkowe opierniczenie za tak wysokie ceny i takie olewanie klientów.
Ja tam tak jak ZMarchewa, zostaje przy zagranicznych. Akurat ten sezon mam na DVD z Austrii. U nas to żenada i tyle... Za granicą są 100 razy lepsze i tyle!
W sumie fajnie, przynajmniej jako tako się rozwijamy. Kupiłabym, jakby było ciut tańsze i w nieco lepszym wydaniu. Wkurzające jest to, że empik podaje błędne dane- w tym sezonie (tak jak w poprzednich) też jest lektor. A co napisali, to wiadomo.
Cytat:
Napisy języki: angielskie, polskie
Lektor: nie
_________________ "People curse the government and shovel hot food down"
Bart Dostaje Dwóję Simpson i Delilah Straszny domek na drzewie Rybi głos Tańczący Homer Stowarzyszenie Umarłych Golfistów Bart kontra Dziękczynienie Bart jako Daredevil Itchy & Scratchy & Marge Bart zostaje potrącony Jedna Ryba, Druga Ryba, Błazenek i inne Tacy biliśmy Homer kontra Lisa i 8. przykazanie Czarujący dyrektor Bracie, gdzie jesteś? Pies Barta dostaje dwóję Dawna waluta Malarka znakomita Nauczyciel Lisy Wojna Simpsonów Trzech mężczyzn i komiks Wojna krwi
Jak widać wyżej opisy produktów są słabą stroną Empiku. Już nie raz śmiać mi się chcę gdy widzę gdy czytam te brednie.... Empik to może i fajny salon ale strasznie niezorganizowany i wprowadzający w błąd...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum