Byłem dzisiaj w Media i zapytałem się faceta w dziale info:
"Przepraszam, dowiedziałem się niedawno, że Simpsonowie mają wyjść na DVD, pierwszy sezon, ale niestety nie wiem do końca kiedy będzie data premiery..."
Na co sprzedawca:
"O, Simpsonowie wychodzą na DVD? Bardzo się cieszę!"
Mówi to chyba samo przez siebie, że można się obawiać co do dotychczas przyjmowanej daty premiery... Spróbuję zawitać jeszcze w Empiku, może tam coś słyszeli
W ostatnim tygodniu doszły mnie wiadomości na temat wejścia na półki Polskich sklepów wydań w wersji DVD sezonu pierwszego serialu The Simpsons (Simpsonowie). Jednak nie jestem co do tego do końca pewien, gdyż informacja taka pojawiła się w tylko jednym źródle (I była nim gazeta telewizyjna TeleTydzień). Jeśli jednak dana informacja jest słuszna, bardzo bym prosił o poinformowanie mnie o tym oraz ewentualnym podaniu daty premiery tegoż wydania.
Za wszelką pomoc z góry dziękuję!
W ostatnim tygodniu doszły mnie wiadomości na temat wejścia na półki Polskich sklepów wydań w wersji DVD sezonu pierwszego serialu The Simpsons (Simpsonowie). Jednak nie jestem co do tego do końca pewien, gdyż informacja taka pojawiła się w tylko jednym źródle (I była nim gazeta telewizyjna TeleTydzień). Jeśli jednak dana informacja jest słuszna, bardzo bym prosił o poinformowanie mnie o tym oraz ewentualnym podaniu daty premiery tegoż wydania.
A ja proponuję:
Cytat:
Witam.
Czy to prawda, że zamierzają Państwo wypuścić niedługo sezony Simpsonów? Kiedy i czy będzie dubbing czy lektor?
To wiadomosc od szarego smiertelnika a nie list podwładnego do prezesa
tomeczek, już wysłałem tego maila więc pozostaje nam tylko czekanie Trzeba też mieć nadzieję, że odpowiedź przyjdzie w miarę szybko, jutro będę cały czas sprawdzał skrzynkę
Punk44 też nie dali tego w sprzedaży (tzn. w zapowiedziach)
No i Imperial na stronie dalej brak informacji...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum