Wysłany: Pon Cze 15, 2009 11:52 am Simpsonowie na DVD w Polsce!
LINK .
Dystrybucją w Polsce ma się zająć Imperial-CinePix, ale oficjalnych informacji o tym na ich stronie nie ma jeszcze. Ale skoro się ukazała informacja w gazecie więc raczej można się zacząć cieszyć i szykować pieniążki!
OMG, OMG, to najszczęśliwszy dzień w moim życiu!!! Gdy to przeczytałem, od razu wybiegłem z domu i kupiłem Tele Tydzień! I jednak to nie sen! To prawda! (cóż, przez przypadek gość, który pisał ten artykuł pomylił się i napisał Bark, a nie Bart ). Ale i tak się cieszę! Boże, dziękuję ci za to, że obdarzyłeś mnie urodzinami w środku czerwca
Wysłany: Pon Cze 15, 2009 3:07 pm
_Pan_DA_ napisał/a:
Nie był bym tego taki pewien bo Imperial-CinePix nawet o tym nie wspomniał
Imperial-Cinepix przez dłuższy czas po premierze nie podawała, że ma w sprzedaży sezon 2 Futuramy. (Teraz już tak.) Choć również jestem sceptyczny, może dojść do obsuwy premiery tego wydania DVD.
no nie, bez przesady, to nie taka lubelska Plaza, przecież nagle nie zaleje wszystkich punktów sprzedaży płyty, że będą musieli ją zmienić o pół miesiąca później. Jedno jest pewne. Za tydzień będę czekać pod Media o 8:59 (otwierają o 9.00) z gotową kasą .
#down:
żeby nie pisać bez potrzeby posty nie na temat:
Mike El napisał/a:
Napisy będą na pewno, bo na DVD zawsze są napisy - nie kupujecie oryginałów, że dyskutujecie o tym? Stawiam, że polska ścieżka dźwiękowa to będzie lektor na specjalne zamówienie Imperial-Cinepix.
Nie zawsze filmy na DVD muszą mieć napisy, np niektóre wydania gazetowe, ale fakt tu nie ma takiego wydania więc te napisy będą.
Ostatnio zmieniony przez porta Pon Cze 15, 2009 8:43 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum