Kto z was to stworzył? Albo kto z was takiego kogoś dodał do znajomych? Qrczę, tyle jest tam profilów, że nie wiem którego dodać do znajomych . Jak myślicie: podoba wam się taka inicjatywa, ze strony niewielu Simpsono-fanów z Polski?
Dla mnie to kretynizm. Nasza klasa to strona gdzie dodajemy znajomych a nie strona gdzie debile zakładają profile "pokolenie Jana Pawła II", "wszyscy mieszkańcy Warszawy", "miłośnicy Simpsonów". Ostatnio dostałem zaproszenie do wszystkich Tomków, potem do wszystkich właścicieli mojego nazwiska, mieszkańców Gorzowa i miłośników piwa. Oczywiście wszystkie odrzuciłem. Jak był bym w obsłudze NK to bym to wszystko pousuwał.
Wiek: 15 Dołączył: 17 Lip 2007 Posty: 734 Skąd: Springfield
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 9:15 pm
tomeczek napisał/a:
Dla mnie to kretynizm
Popieram. Owszem, jestem fanem S. , ale nie przesadzajmy. W 1-szym poście pisałem o znajomych, lecz po tych 10 minutach zmieniłem zdanie. Ten portal istnieje z myślą o znajdowaniu znajomych z szkolnej ławki, a nie o 'nabijaniu' licznika znajomych. Ja to określę tak:
Eat my shorts, man!
dla mnie rowniez, niecierpie takich rzeczy.. z kazdym serwisem tego typu pojawiaja sie tacy ludzie.. niecierpie tego ;/ rowniez bym powywalal wszystkie, ale oczywiscie im wiecej ludzi i debili tym wiecej kasy..
Wiek: 16 Dołączyła: 02 Sie 2008 Posty: 35 Skąd: Cz?stochowa
Wysłany: Nie Sie 03, 2008 10:33 pm
Kretynizm,do mnie piszą o różnych takich pierdołach na naszej-klasie.Też dostałam zaproszenie do właścicieli mojego nazwiska,odrzuciłam,skąd jakiś facet może wiedzieć,że moje nazwisko to pomyłka?Zresztą,nie lubię tego portalu.Mam konto,ale coraz bardziej denerwują mnie konta w stylu "Homer Simpson".
masakra! NK ma 11 milionow zarejestrowanych użytkowników, a pewnie ponad połowa to jakies magiczne profile, gdyby nie to nawet by nie musieli serwerówna początku kupować
to jest nasza klasa, nie chodziłam do klasy z Homerem, moją rodziną, Britney Spears, moim miastem, napojem, czy z serialem "prison break".
W pełni popieram !!
Ja np odnalazłem kolegę z ...przedszkola i wg mnie dla tego NK powinna istnieć. Pod tym względem jest świetna.
Fikcyjne konta to dno i 3 metry mułu...
Wiek: 16 Dołączyła: 30 Cze 2007 Posty: 507 Skąd: Springfield
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 12:11 pm
skawiu napisał/a:
to jest nasza klasa, nie chodziłam do klasy z Homerem, moją rodziną, Britney Spears, moim miastem, napojem, czy z serialem "prison break".
Ja uważam ,że nie jest to złe jeśli chce sie pokazac komuś (np.swoim znajomym) co się lubi ... Jednak nie dodaje dużo profili fikcyjnych (mam może ze 2) i nie nabijam w ten sposób znajomych ... Nie przeszkadza mi to ,bo jesli ktos chce dodać z fikcyjnych to jego sprawa ,ale najbardziej denerwują mnie Ci któży zapraszają innych non stop (nie tylko fikcyjne) ... Np. mój kolega akceptuje wszystkich takich i często zapisuje się do ich szkół jako gość (i ma teraz ponad 200 osób i mówi mi ,że je wszystkie zna ,jak on mieszka w baaaardzo małym miasteczku ,a ja w Wawie i nie mam nawet 30 profili ... ) ...
Np. mój kolega akceptuje wszystkich takich i często zapisuje się do ich szkół jako gość (i ma teraz ponad 200 osób i mówi mi ,że je wszystkie zna ,jak on mieszka w baaaardzo małym miasteczku ,a ja w Wawie i nie mam nawet 30 profili ... ) ...
Nie oceniaj ilości znajomych po miejscu zamieszkania. Ja mieszkam w małej wiosce, a znajomych mam pełno (nie mówię tylko o NK), ponieważ:
1. W małej wiosce większość ludzi się zna zwłaszcza w podobnym wieku ze szkoły
2. Oprócz podstawówki chodziłem jeszcze do technikum, potem drugie, potem studia, potem drugie. Średnio było po 30 osób w klasie = 150 osób z którymi chodziłem do szkoły, a gdzie inni znajomi i rodzina ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum