The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: na, naszaklasa, simpsonowie

Simpsonowie na nasza-klasa.pl
Autor Wiadomość
ArtAnonim  
Profesor

Wysłany: Wto Maj 06, 2008 8:52 pm   Simpsonowie na nasza-klasa.pl

Otóż z nudów na naszej-klasie szukałem sobie Simpsonów, i patrzcie co znalazłem:

Look

Kto z was to stworzył? :mrgreen: Albo kto z was takiego kogoś dodał do znajomych? :P :wink: Qrczę, tyle jest tam profilów, że nie wiem którego dodać do znajomych :P :P :P . Jak myślicie: podoba wam się taka inicjatywa, ze strony niewielu Simpsono-fanów z Polski?

Image Hosted by ImageShack.us

http://artanonim.deviantart.com/

Johnny B.  
Rada Kamieniarzy
JESTEM KOBIET- :)

Wysłany: Wto Maj 06, 2008 8:56 pm   

kicham na to. to po to by zdobyć znajomych małym kosztem.

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Wto Maj 06, 2008 9:05 pm   

Dla mnie to kretynizm. Nasza klasa to strona gdzie dodajemy znajomych a nie strona gdzie debile zakładają profile "pokolenie Jana Pawła II", "wszyscy mieszkańcy Warszawy", "miłośnicy Simpsonów". Ostatnio dostałem zaproszenie do wszystkich Tomków, potem do wszystkich właścicieli mojego nazwiska, mieszkańców Gorzowa i miłośników piwa. Oczywiście wszystkie odrzuciłem. Jak był bym w obsłudze NK to bym to wszystko pousuwał.

ArtAnonim  
Profesor

Wysłany: Wto Maj 06, 2008 9:15 pm   

tomeczek napisał/a:
Dla mnie to kretynizm

Popieram. Owszem, jestem fanem S. , ale nie przesadzajmy. W 1-szym poście pisałem o znajomych, lecz po tych 10 minutach zmieniłem zdanie. Ten portal istnieje z myślą o znajdowaniu znajomych z szkolnej ławki, a nie o 'nabijaniu' licznika znajomych. Ja to określę tak:

Eat my shorts, man!

Image Hosted by ImageShack.us

http://artanonim.deviantart.com/

tix  
Lisa

Wysłany: Nie Cze 08, 2008 11:12 pm   

dla mnie rowniez, niecierpie takich rzeczy.. z kazdym serwisem tego typu pojawiaja sie tacy ludzie.. niecierpie tego ;/ rowniez bym powywalal wszystkie, ale oczywiscie im wiecej ludzi i debili tym wiecej kasy..

tomaszek  
Bart

Wysłany: Pon Lip 21, 2008 7:24 pm   

mi to nieprzeszkadza, oryginalny pomysł

unknown301  
Maggie

Wysłany: Pon Lip 21, 2008 7:54 pm   

Dość głupie... Nasza klasa jest po to by znaleźć kumpli z dawnych lat... A nie po to by mieć w znajomych Homera itp.
Californication.info.pl

Ronka  
Maggie

Wysłany: Nie Sie 03, 2008 10:33 pm   

Kretynizm,do mnie piszą o różnych takich pierdołach na naszej-klasie.Też dostałam zaproszenie do właścicieli mojego nazwiska,odrzuciłam,skąd jakiś facet może wiedzieć,że moje nazwisko to pomyłka?Zresztą,nie lubię tego portalu.Mam konto,ale coraz bardziej denerwują mnie konta w stylu "Homer Simpson".

nikabart  
Maggie

Wysłany: Sob Sie 30, 2008 10:27 am   

a ja założyłam sobie swój fun club na naszej klasie i nazywa się rodzinka simpsonów prosze wysyłajcie zaproszenia :P a to na samej gurze to kretynizm

skawiu  
Lisa

Wysłany: Sob Sie 30, 2008 11:18 am   

masakra! NK ma 11 milionow zarejestrowanych użytkowników, a pewnie ponad połowa to jakies magiczne profile, gdyby nie to nawet by nie musieli serwerówna początku kupować :lol2:
to jest nasza klasa, nie chodziłam do klasy z Homerem, moją rodziną, Britney Spears, moim miastem, napojem, czy z serialem "prison break".

collector  
Bart

Wysłany: Sob Sie 30, 2008 11:27 am   

W pełni popieram !!
Ja np odnalazłem kolegę z ...przedszkola :D i wg mnie dla tego NK powinna istnieć. Pod tym względem jest świetna.

Fikcyjne konta to dno i 3 metry mułu...

The Simpsons  
Profesor

Wysłany: Sob Sie 30, 2008 12:11 pm   

skawiu napisał/a:
to jest nasza klasa, nie chodziłam do klasy z Homerem, moją rodziną, Britney Spears, moim miastem, napojem, czy z serialem "prison break".

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja uważam ,że nie jest to złe jeśli chce sie pokazac komuś (np.swoim znajomym) co się lubi ... ;) Jednak nie dodaje dużo profili fikcyjnych (mam może ze 2) i nie nabijam w ten sposób znajomych ... :wink: Nie przeszkadza mi to ,bo jesli ktos chce dodać z fikcyjnych to jego sprawa ,ale najbardziej denerwują mnie Ci któży zapraszają innych non stop (nie tylko fikcyjne) ... :x Np. mój kolega akceptuje wszystkich takich i często zapisuje się do ich szkół jako gość (i ma teraz ponad 200 osób i mówi mi ,że je wszystkie zna :crazy: ,jak on mieszka w baaaardzo małym miasteczku ,a ja w Wawie i nie mam nawet 30 profili ... :roll: ) ...

W każdym razie popieram ,ale z umiarem i jeśli kogoś z tych Simpsonów miałabym dodać to ten : http://nasza-klasa.pl/profile/10995198

Ale raczej nie dodam ... :wink:

mgr_rybak  
Sponsor

Wysłany: Sob Sie 30, 2008 2:14 pm   

The Simpsons napisał/a:
Np. mój kolega akceptuje wszystkich takich i często zapisuje się do ich szkół jako gość (i ma teraz ponad 200 osób i mówi mi ,że je wszystkie zna :crazy: ,jak on mieszka w baaaardzo małym miasteczku ,a ja w Wawie i nie mam nawet 30 profili ... :roll: ) ...

Nie oceniaj ilości znajomych po miejscu zamieszkania. Ja mieszkam w małej wiosce, a znajomych mam pełno (nie mówię tylko o NK), ponieważ:
1. W małej wiosce większość ludzi się zna zwłaszcza w podobnym wieku ze szkoły
2. Oprócz podstawówki chodziłem jeszcze do technikum, potem drugie, potem studia, potem drugie. Średnio było po 30 osób w klasie = 150 osób z którymi chodziłem do szkoły, a gdzie inni znajomi i rodzina ?

skawiu  
Lisa

Wysłany: Sob Sie 30, 2008 2:18 pm   

I rest my case!

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Sob Sie 30, 2008 2:32 pm   

nikabart napisał/a:
a ja założyłam sobie swój fun club na naszej klasie i nazywa się rodzinka simpsonów prosze wysyłajcie zaproszenia :P a to na samej gurze to kretynizm

A dlaczego to na górze to kretynizm a Twoje to nie kretynizm?

Odpowiedz do tematu