Wysłany: Nie Lut 13, 2011 8:30 pm simpsonowie vs świat według kiepskich
czyli który serial wolicie? ja zdecydowanie kiepskich bo simpsonowie są już nudni i przereklamowani. poza tym to nie ma to jak na własnych śmieciach. to taka polska wersja simpsonów wg mnie.
A teraz powiedz mi gościu co sądzisz o powrocie Waldusia. Myslisz gościu ze serial zyska dawny poziom? ... m'kay... znaczy gościu?
Dr_Robotnik [Usunięty]
Wysłany: Nie Lut 13, 2011 10:03 pm
No jasne że zyska gościu, ale bez śp babki to i tak nie będzie już to samo. No i paździoch jest jakiś taki sztuczny. nie że podmieniony ale on w ogóle nie umie grać!
Wysłany: Pią Mar 18, 2011 6:50 pm
Kogoś tu widzę bardzo poczucie "humoru" trzyma. Ja tam nie widzę związku między oba serialami. Prędzej bym simpsonów przyrównał do świata według bundych
Wiek: 21 Dołączył: 25 Sie 2011 Posty: 98 Skąd: Moherowe miasto
Wysłany: Czw Sie 25, 2011 10:04 pm
To nie jest dobry serial dla porównań z Simpsonami. Chociaż by dlatego że Homer pracę a Ferdek to jest zupełnie bezrobotny. Ponadto simpsonowie nie mają irytujących sąsiadów typu Paździoch czy Boczek. No ok jest Flanders ale on jest irytujący na inny sposób więc gdzie mu tam do paździocha.
oczywiście jakby się uprzeć to dałoby się znaleźć w simpsonach odpowiedników postaci z kiepskich np. boczek to barney a paździoch to moe. wg mnie oczywiście. ale takich podobnieństw można się doszukać w każdym innym serialu, nawet w tandetnej Brzyduli coś się znajdzie.
Temat zupełnie nietrafiony i ja bym go skasował.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum