Lady Gaga postanowiła zostać pastorem. Homoseksualistom chce udzielać ślubów na swoich koncertach.
Lady Gaga kończy właśnie internetowy kurs, po którym zostanie pastorem. Podczas swoich koncertów chce udzielać ślubów swoim homoseksualnym fanom.
- Lady Gaga widzi w tym sposób na odwdzięczenie się za miłość, jakiej doznała od swoich fanów – zapewnia przyjaciel piosenkarki. - Ukończyła już prawie cały kurs – dodaje.
Po skończeniu kursu, gwiazdka będzie mogła nazywać siebie „pastorem” albo "wielebną".
W książce: Gone. Faza II: Głód pana Michaela Granta zauważyłem informację, że jedna z postaci jest fanem Simpsonów! (strona 70)
"Ale chociaż nigdy nie był szczególnie pilnym uczniem i w jego mózgu mieściło się niewiele informacji o naukowym charakterze, był zarazem zapalonym miłośnikiem SIMPSONÓW - pamiętał każdą scenę. Widział już taki blask w tym filmie rysunkowym
- Promieniowanie - stwierdził. "
W serialu "Sonny with a Chance" (odcinek S01E19 - Sonny in the Middle) zauważyłem odniesienie do telefonicznych żartów Barta.
Nico i Grady robili dokładnie to samo (ale oczywiście z innymi imionami i naziwskami) ale bufetowemu.
Kupiłem ostatnio "Bank funkcji językowych" (z języka angielskiego) i na pierwszej stronie...
I'm Bart Simpson - Jestem Bart Simpson
My name is Bart Simpson - Nazywam się Bart Simpson.
You can call me Bart - Możesz mi mówić Bart.
This is my sister, Lisa - To moja siostra, Lisa.
I'd like you to meet my sister, Lisa - Poznaj moją siostę, Lisę.
Meet my sister, Lisa - Poznaj moją siostrę, Lisę.
Let me introduce my sister, Lisa - Chciałbym przedstawić moją siostrę Lisę.
Niby nic, aaalee...
Wydawnictwo: Longman (Pearson Longman)
_________________ Obejrzane sezony seriali:
a) Simpsonowie: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8 (w trakcie), 17, 19
b) Futurama: 1 (w trakcie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum