Wysłany: Sob Mar 13, 2010 8:28 pm Simpsonowie w naszym życiu
W tym temacie wrzucamy różne zauważone przez nas w życiu codziennym rzeczy, które w jakikolwiek sposób kojarzą się z Simpsonami. (Ale bez przesady - więc nie wrzucajcie np. zdjęć żółtej ściany lub czegoś w tym stylu ) Jeśli znalazłeś jakiś artykuł dotyczący serialu na Onecie lub jakimś innym serwisie, albo w jakimś filmie przyuważyłeś w tle plakat z Homerem (to takie przykłady) - wrzucaj tutaj. Temat założyłem po to, aby nie powstawały cały czas nowe tematy typu: "Homer Simpson promuje parówki w Gazecie Wyborczej"
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 10:06 pm Re: Simpsonowie w naszym życiu
MNDT1992 napisał/a:
aby nie powstawały cały czas nowe tematy typu: "Homer Simpson promuje parówki w Gazecie Wyborczej"
Tak szczerze to podczas mojego stażu postaram się o to by takie tematy trafiały na stronę główną portalu a potem były by przenoszone do działu "The Simpsons" Ale nie mam nic przeciwko by skojarzenia z serialem umieszczać w tym temacie
nie mam ani jednego odcinka ściągniętego tego serialu, ani żadnego screenu, ale w serialu 'The Office' na jednym biurku jest maskotka Homera. Wiem, że cienizna, ale co poradzić, pamięć mam słabą ;P
Homer and Marge Simpson are (husband)
and (wife).Patty and Selma are Marge's
(sister's).Homer and Marge have got three
children: a (boy) and two (grils).The children's
(grandfather) is called Abe.
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 3:03 pm
Dlaczego? Przecież z boku jest drzewo genealogiczne.
W mojej książce do angeielskiego jest gdzieś obrazek z Futuramy. Jakby ktoś był ciekawy, to podręcznik New English File (ten zielony), wydawnictwo Oxford, unit bodajże 7.
Znalazłam notkę o Homerze, jak wywalałam stare ćwiczenia z ang. (wielkie sprzątanie). Nic wielkiego, co prawda, ale zawsze coś To był zbiór informacji o trybach życia gwiazd. Ble, ble, ble, Jessica Simpson---> a pod nią- HOMIE Zdjęć żadnych nie ma, więc po prostu przepiszę:
Another famous Simpson, Homer Simpson, has a very different lifestyle. Homer is perhaps most famous for his unhealthy diet and lifestyle. He eats a lot of fast food, which is dangerous for his health. He often sleeps in front of the TV in the evening because he's tired. Maybe his wife, Marge, thinks that he's attractive, but most people don't.
OMG. Ale to głupie. Podręczników chyba jednak poprawiać nie wolno.
Stopka: „The Simpsons” is an American animated television sitcom created by Matt Groening. The series is a satirical parody of a middle class American lifestyle. The Simpsons has won 25 Primetime Emmy Awards, 11 Oscars, 26 Annie Awards and one Peabody Awards. „The Simpsons Movie” has been watched by almost 500 milions people.
_________________ "People curse the government and shovel hot food down"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum