Wysłany: Pią Lip 30, 2010 6:58 pm Simpsonowie w Polsacie?
Od pewnego czasu na wikipedi (http://pl.wikipedia.org/wiki/Simpsonowie) w ramce: "Emisja:" Piszę: Polsat (2010-).Czy wie ktoś coś o tym?Czy Simpsonowie faktycznie będą w Polsacie?Pytam się ponieważ nigdzie w necie nic o tym nie pisze.
Skoro nic o tym w necie nie ma, to to pewnie lipa, bo również szukałem i nic nie znalazłem. Ale jak ktoś chce rozwiać wszelkie wątpliwości, może napisać maila do Polsatu
Wysłany: Pią Lip 30, 2010 7:53 pm
Wygląda na zabawę Wikipedią. Równie dobrze mogę ja tam napisać, że od września Simpsonów będą puszczali na Mango 24... W każdym razie maila wysłałem, poczekajmy na odpowiedź Polsatu.
Dodanie tej wzmianki nastąpiło 21 maja br. o 11:57 przez anonimowego użytkownika. Redaktor Wikipedii zaakceptował zmianę. Ten sam numer IP następnego dnia dodał do artykułu o Cyfrze+ informację, że w niej można odbierać kanał Polsat News (co jest nieprawdą). Redaktor Wikipedii cofnął tą zmianę. Podsumowując: informacja ta jest niewiarygodna i godna usunięcia z Wikipedii.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum