Wiek: 16 Dołączyła: 30 Cze 2007 Posty: 507 Skąd: Springfield
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 8:33 pm
Respect.. Świetny pomysł... 5+ ... Za pomysł daje 7/10 ... Wykonanie też całkiem,całkiem... No i oby więcej było takich genialnych pomysłów... Z Simpsonami naturalnie... Ale z Futuramy też ,by się coś takiego powinno zrobić..
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 8:48 pm
No nie wiem... Czegoś mi brakuje... Jakiegoś takiego Homera (głupoty,śmieszności) .. Czyli tego co najbardziej w simpsonach lubie... Dlatego 7/10 .. A to 5+ to jako oceny szkolne... Czyli najwyżej 6 ...
P.S. Fajny masz podpis... Serio... Strasznie mnie rozśmieszył... Za ten podpis masz 9/10 ... Więc dzięki podpisowi dodam im 1 pkt. 8/10 ...
m@rcin napisał/a:
mieć ten numer magazynu Harper's Bazaar w "realu".
ja zaopatruję się w zagraniczne czasopisma w Empiku ( zazwyczaj Sport Bild i World Soccer ). Chętnie bym kupił Harper'sa, za jakiś tydzień powinienem być. Jeśli zobaczę i cena nie będzie przekraczała 30 PLN to na pewno się skuszę.
Wiek: 16 Dołączyła: 30 Cze 2007 Posty: 507 Skąd: Springfield
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 9:38 pm
Michalson napisał/a:
m@rcin napisał/a:
mieć ten numer magazynu Harper's Bazaar w "realu".
ja zaopatruję się w zagraniczne czasopisma w Empiku ( zazwyczaj Sport Bild i World Soccer ). Chętnie bym kupił Harper'sa, za jakiś tydzień powinienem być. Jeśli zobaczę i cena nie będzie przekraczała 30 PLN to na pewno się skuszę.
Tak też to chciałam powiedzieć.. Jeśli wyczaisz to napisz mi na PW... Zwykle takie gazetki są tam po 20zł ... Chyba ,że to ekskluzywne wydanie ... Moja mama sobie takie kupiła ,tam może kosztować 30-40 zł ... Ale miejmy nadzieję ,że nie..
P.S. tomeczek chyba zaniemówił po moim dłuugim słowie do niego...
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 9:55 pm
Przeprosiny przyjęte... Ja też za 10 min. się musze kłaść spać ,bo jutro o 6.00 wyjerzdzam..
P.S. W wakacje do pracy... Oj nieładnie,nieładnie.. Twój szef to potwór !!! Pozdro dla ciężko pracującego tomeczka ... WSPÓłCZUJE...
a tak do tematu
Naprawde swietne wykonanie i pomysl a homer na ostatnim zdjeciu mnie powalil taki powazny no kto by pomyslal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum