Wysłany: Czw Sty 11, 2007 10:39 pm Simpsonowie w stylu manga
Witam,
To mój pierwszy post na forum chociaż zarejestrowałem się tu już parę miesięcy temu, a do zaprezentowania mam taką małą ciekawostkę którą podesłał mi kumpel.
Otóż jeden koleś zamieścił na devianarcie - www.deviantart.com swoją wersję Simpsonów w stylu manga, a jakaś inna osoba to zauważyła i wrzuciła jego dzieło na popularnego DIGGa (nie wiedzących co to DIGG odsyłam tutaj - http://pl.wikipedia.org/wiki/Digg ) i autor tego obrazka dostał propozycję współpracy z twórcami Simpsonów
Poniżej zamieszczam link do obrazka z wersją Simposnów w stylu manga
Wiek: 40 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1058 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Czw Sty 11, 2007 11:04 pm
Naprawdę niezłe, o niebo lepsze od aktorskiej wersji, chociaż długo szukałem zanim znalazłem Barta.
sushi [Usunięty]
Wysłany: Pią Sty 12, 2007 12:17 am
Wow! Robi wrazenie! Naprawde swietnie to wyglada, ale jest male ale...
Paradoksalnie najgorzej przedstawione sa najwazniejsze postaci (Homer, Marge i Bart) - cała reszta bardzo fajnie wyglada (Nelson najlepiej przedstawiony wg. mnie).
Fajnie jakby wykorzystali kiedys w serialu talent tego kolesia - mogloby wyjsc cos calkiem fajnego.
Gdyby nagle zmienili kreskę na coś takiego to chyba przestałbym oglądać.
Serio ktoś ma talent ale niech się lepiej zajmie rysowaniem czego innego wg mnie.
Gdyby nagle zmienili kreskę na coś takiego to chyba przestałbym oglądać.
Serio ktoś ma talent ale niech się lepiej zajmie rysowaniem czego innego wg mnie.
Jezu, przecież to tylko dla jaj. Naprawdę uważasz, że ktoś choć przez chwilę pomyślałby o zmianie kreski na mangową?
Rysunek jest naprawdę świetny, naprawdę widać, że twarze odpowiadają osobowości postaci w serialu. Mogliby te postaci wykorzystać do jakiegoś couch gaga.
I możesz mi mówić tomeczek. Nie jestem przyzwyczajony do "Jezu"
przeproch [Usunięty]
Wysłany: Pią Sty 12, 2007 8:02 pm
Facet chyba zaczął od środka i... dopiero potem chwycił styl. Najlepiej jakby jeszcze raz narysował główne trzy postacie (wiadomo które), bo psuję efekt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum