baardzo dużo błędów związanych z prawdziwym South Parkiem, mogli zrobi to chociaż z rodziną Stana, bo:
1. Ike nie jest synem pani Cartman tylko pani Broflowsky
2. Chef nie ma żony.
3. żadne z przedstawionych postaci nie jest ze sobą spokrewnionych.
Ale widziałem jeden odcinek Soth Parku, gdzie Butters zwariował, bo nie mógł wymyślić żadnego pomysłu zapanowania nad światem, gdyż wszystkie, które wpadały mu na myśl, były wykorzystywane już przez postacie z Simpsonów, więc chłopak widzi wszystkich dookoła, jakby wyszli spod ołówka rysunkowców z The Simpsons. Odcinek bardzo fajny, gorąco polecam
widziałem jeden odcinek Soth Parku, gdzie Butters zwariował, bo nie mógł wymyślić żadnego pomysłu zapanowania nad światem, gdyż wszystkie, które wpadały mu na myśl, były wykorzystywane już przez postacie z Simpsonów, więc chłopak widzi wszystkich dookoła, jakby wyszli spod ołówka rysunkowców z The Simpsons.
Był to 7 odcinek 6 sezonu pt. "The Simpsons Already Did It"
Poniżej przedstawiam postacie z Simposnów zrobione na wzór south park.
part 1
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nEtKi9xz5Ho&feature=related[/youtube]
rzeczywiście dobre są filmiki 2 i 3, chociaż mam 2 zastrzeżenia:
1. Tak jak wspomniał kolega u góry, (sebal8) Barney powinien mieć podkrążone oczu, czyli takie zbliżone, jakie miał tutaj Abe, tylko żeby się uśmiechał (bo wiadomo - po paru kufelkach humor dopisuje).
2. Postacie osób dorosłych powinny były zostać przedstawione w dorosłej krasie, a nie tak jak w South Parku wyglądają dzieci (Kenny, Eric itd.).
Oprócz tych małych minusików, bardzo dobrze wyszło, gromkie brawa
lol, po pierwsze, to "nieumywać" to się możesz w domu wieczorem ( aczkolwiek na pewno sie myjesz, tak tylko mi się skojarzyło ), to nie ma się umywać, czy nie umywać do oryginału - ma być inne, zrobione na wzór innej kreskówki. Autor doskonale zdaje sobie przecież sprawę z tego, że nikt nie powie "o matko, ale cool, wolałbym takich Simpsonów". Oryginał to zawsze oryginał :/
ZMarchewa napisał/a:
baardzo dużo błędów związanych z prawdziwym South Parkiem, mogli zrobi to chociaż z rodziną Stana, bo:
2. Chef nie ma żony.
a tu z kolei, myślę, że autor biorąc się za robienie intra w stylu South Park i patrząc na jego odniesienia do serialu, musi znać South Park całkiem nieźle Tak więc na pewno zdaje sobie z tego sprawę i zrobił to świadomie. Bo to nie o to chodzi - to intro, to Simpsonowie a nie South Park Pewnie wziął Chefa bo jest gruby tj. Homer, nie wziął matki Ike'a, bo również jest gruba, tak więc wziął mamę Eryka itd.
2. Chef nie ma żony.
Ale widziałem jeden odcinek Soth Parku, gdzie Butters zwariował, bo nie mógł wymyślić żadnego pomysłu zapanowania nad światem, gdyż wszystkie, które wpadały mu na myśl, były wykorzystywane już przez postacie z Simpsonów, więc chłopak widzi wszystkich dookoła, jakby wyszli spod ołówka rysunkowców z The Simpsons. Odcinek bardzo fajny, gorąco polecam
Ike nie jest synem nikogo z serialu;] jest adoptowanym kanadyjczykiem heh
Było to robione w jakimś internetowym programie pod szablon poprostu się dokładało kolejne elementy. Dlatego nie dało się zrobić Simpsonów na wzór dorosłych bohaterów South park.
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 2:44 pm
Beznadzieja - 3/10
Proszę, was o litość! Shout Park, czy jakoś tak jest "straszne" w wersji Simpsonów!
Co byście powiedzieli na Simpsonów w wersji Shout Park? Hę???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum