Wysłany: Wto Maj 29, 2007 10:38 am
pisali że kończy 20 lat, bo fakt kończy, ale przecież niedługo The Simpsons będzie w kinach i dlatego pojawia się tyle artykułów o tej bajce. W końcu od czego są media- mają za zadanie rozgłosić premierę. Nawet dobrze im idzie, tylko to takie flaki z olejem. Mogliby się trochę postarać, np. trochę o nas napisać (trochę więcej o mnie ).
Wiek: 16 Dołączyła: 30 Cze 2007 Posty: 507 Skąd: Springfield
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 11:04 pm
Uważam,że gdyby serial wrócił do TVP lub Fox Kids ( Jetix ) stał by sie bardziej popularny.. Było by nas więcej nie tylko na tej stronce,ale i w kinie na premierze...
misieks4, jak Boga kocham! Możesz powiedzieć i napisać wszystko, ale przeczytaj sobie temat: "Simpsonowie-czy aby na pewno dla dzieci" :!: Wywnioskujesz wtedy, dlaczego nazwanie TS "bajką" mnie tak wpienia.
Odnośnie GW, to tego gościa, co tam pracuje i jest odpowiedzialny za usunięcie Simpsonów z ramówki TVP, bym wykastrował, obtoczył w smole i pierzu i wygnał z kraju :!:
Wiek: 16 Dołączyła: 30 Cze 2007 Posty: 507 Skąd: Springfield
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 12:50 am
fatman napisał/a:
Odnośnie GW, to tego gościa, co tam pracuje i jest odpowiedzialny za usunięcie Simpsonów z ramówki TVP, bym wykastrował, obtoczył w smole i pierzu i wygnał z kraju
Dobre... Ja bym sie może zmusiła i mu głowe odgryzła..
(wiem,że gadam głupoty...)
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 8:12 am
fatman, piszesz to serio ?:
fatman napisał/a:
Odnośnie GW, to tego gościa, co tam pracuje i jest odpowiedzialny za usunięcie Simpsonów z ramówki TVP, bym wykastrował, obtoczył w smole i pierzu i wygnał z kraju
Autor artykułu żartował, że to za jego sprawą serial zdjęto z anteny.
Kolejny raz Simpsonowie w Wyborczej. Tym razem to przekład z Guardiana i moim zdaniem dobry artykuł właściwie wysławiający nasze odczucia względem ewolucji The Simpsons.
http://wiadomosci.gazeta....81,4328372.html
Już od pewnego czasu wieszczę, że serial zakończy żywot na 20. sezonie, na 444. odcinku.
Ostatnio zmieniony przez Mike El Sro Lip 25, 2007 9:03 am, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum