Szczerze mówiąc nic ciekawego. Wciąż to samo, historia powstania, sukces, 20 lat... bla bla bla. Już kilka linków na tym forum było i wciąż piszą te same informacje. Tylko co to da? Lecą na C+ i pewnie mają ich teraz na wyłączność więc mało prawdopodobne aby usłyszało o nich szersze grono ludzi.
To nie pierwszy artykuł jaki się pojawił na łamach gazety GW. Poprzedni ukazał się miesiąc temu i reporter opowiadał jak się przyczynił do zdjęcia z anteny TVP simpsonów.
Wiek: 39 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1058 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 7:10 pm
peter1310, po oglądnięciu pierwszych sezonów w TVP1 też tak myślałem, postać Barta zresztą promowała serial w teledyskach. Znając późniejsze sezony wiem,że środek ciężkości przesunął sie w strone Homera.
tomeczek, nie byłbym aż takim pesymistą może parę osób się zainteresuje, wpiszą Simpsonowie w wyszukiwarkę a to forum jest dość wysoko.
And-or, to że nic nie napisali o fanach to rzeczywiście duże przeoczenie.
Zdziwiło mnie tylko powiedzenie: główny bohater serialu, Bart Simpson
Przecież wiele filmów/seriali/książek ma kilku głównych bohaterów. W tym przypadku Bart, obok 4 pozostałych członków rodzinki (no może poza Maggie) jest jednym z nich. Nie jest jedynym głównym bohaterem, ale głównym bohaterem niewątpliwie jest.
Bo "the Simpsons Roasting on an open fire" nie było debiutem rodzinki. Za datę ich urodzin uznaje się pierwsze pojawienie w Tracey Ullman Show - 19.04.1987. Więc prawdziwe pytanie brzmi dlaczego DOPIERO teraz?
Bo "the Simpsons Roasting on an open fire" nie było debiutem rodzinki. Za datę ich urodzin uznaje się pierwsze pojawienie w Tracey Ullman Show - 19.04.1987. Więc prawdziwe pytanie brzmi dlaczego DOPIERO teraz?
19 kwietnia w dzienniku na ostatniej stronie była wzmianka o tym, że Simpsons ma 20 lat.(dopiero teraz mi się to przypomniało )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum