Wysłany: Wto Lut 12, 2008 11:52 am Simpsonowie: Wersja kinowa już w Polsce na DVD
Dziś, 12 lutego, rozpoczęła się w Polsce sprzedaż filmu Simpsonowie: Wersja kinowa na DVD dystrybuowanego przez Imperial CinePix. Piszący te słowa nabył swój egzemplarz filmu w salonie EMPiK za 54,99 zł.
Ja film kupiłem już 11-ego. Muszę przyznać, że jestem troszkę zawiedziony. Liczyłem na więcej dodatków. Tak na marginesie, dostałem swoją wersję w Media Markt za 49,99.
Wiek: 15 Dołączył: 17 Lip 2007 Posty: 734 Skąd: Springfield
Wysłany: Sro Lut 13, 2008 6:14 pm
DVD fajne. Podoba mi się menu, szczególnie jak zaczynamy odtwarzanie filmu z głównego menu. Ciekawie wykonane jest też menu wyboru sceny i wersji językowej. Napisałbym co tam jest, lecz sami to zobaczcie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum