Wysłany: Czw Gru 16, 2004 9:07 pm Simpsons Cartoon Studio
Grę tą, a raczej program można spokojnie zaliczyć do worka "Udane produkty na licencji The Simpsons". Umożliwia on zabawę w tworzenie krótkich scen z udziałem bohaterów serialu. Zabawa jest przednia.
Niestety program jest stosunkowo stary więc nie wiem jak się będzie zachowywał w systemach NT/XP.
Gra/program na xp chodzi na pewno, bo to mam i dziala:) z tym ze nie wiem do konca jak go obslugiwac. Jak np zrobic zeby postac sie poruszala a nie machala nogami w miejscu? Da sie niby ruszajac myszka w momencie stawiania postaci, ale wtedy ciezko wykumac jak szybko ruszyc, zeby naturalnie wyszlo to chodzenie/bieganie/skakanie/itp. Jakies rady?
Wysłany: Pią Gru 17, 2004 3:59 pm
"... a popatrzcie na jakosc ich animacji"
Wysłany: Pią Mar 25, 2005 1:04 pm
Siemka... Jestem tu new, i to mój pierwszy post, więc niewymagajcie odemnie za dużo . Ponieważ SuprNova obumarła to zwracam się z pytaniem czy zna ktoś inny działający link???
To też nie
Ma ktoś link działający?? Albo jak ktoś ma instalkę to niech da na www.megaupload.com
i niech da link. Mam jedną kasetę z Simpsonami i zapowiedź dosyć spoko wyglądała.
Homer91 [Usunięty]
Wysłany: Pią Gru 23, 2005 10:13 pm No-cd crack
Niestety nie chodzi mi plik rar od Dabka
sciagnalem z torrenta ale wymaga oryginalnego cd ...
jesli znajdziecie jakiegos craka prosze zapodajcie linka
Ps. Niestety u pana googla nie ma , ani Yahoo! & friends ... :\ jak znajduje tekst "simpsons cartoon studiono-cd crack" klikam i jakieś wyszukiwarki inne mi wyskakuja i tak zawsze... [jestem zdesperowany ] zwłaszcza ze sciagałem to chyba 2 tygodznie z przerwami bo tylko jedna osoba seedowała ...
Ps2. Błagam pomocy !!!
naheis [Usunięty]
Wysłany: Sob Paź 21, 2006 7:22 pm
Cytat:
http://rapidshare.de/files/18677642CS.rar
Pavcio [Usunięty]
Wysłany: Sob Lis 04, 2006 2:16 pm
Potwierdzam na XP działa w porząku pozatym jest w naszym downloadzie gierka.
lato [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 11, 2007 10:41 am
DObry pomysł ale źle wykonany siedziałęm 3 godziny nad stworzeniem 1 odcinka i mi wyszła jakaś kaszana
nieniek1 [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 18, 2007 7:38 pm
Ale to trudne! Siedze, siedze z 2h i i wyszło mi wielkie ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum