Tylko i wyłącznie Simpsonowie!
Family Guy przy nich to chała. Nie dlatego, że kradnie pomysły od Simpsonów, bo to akurat najmniej mi przeszkadza.
Ale po prostu nie przypadł mi ten serial do gustu(choć na początku go nawet bardzo lubiłem), a niektóre żarty/gagi/sytuacje w tym serialu są po prostu okropne i niesmaczne a nawet i zboczone(jak na mój gust). Najbardziej mnie oburzyła krwawa parodia Królika Bugsa oraz niektóre żarty o tematyce religijnej, no i jeszcze mało tego wkurza mnie ten mały Stevie. :/
ja wole Simpsonów, choć Family Guya też lubię tam humor jest taki czarniejszy i wyśmiewający wszystko. Czekam na film kinowy Mi akurat te żarty z religii podobają się można się pośmiać najlepszy motyw z tym że umiejętności Jezusa były trochę przesadzone i pokazany Jezus podspiewujący i robiący 'sztuczki' z palcami
Family Guy przy nich to chała. Nie dlatego, że kradnie pomysły od Simpsonów, bo to akurat najmniej mi przeszkadza.
Ale po prostu nie przypadł mi ten serial do gustu(choć na początku go nawet bardzo lubiłem), a niektóre żarty/gagi/sytuacje w tym serialu są po prostu okropne i niesmaczne a nawet i zboczone(jak na mój gust). Najbardziej mnie oburzyła krwawa parodia Królika Bugsa oraz niektóre żarty o tematyce religijnej, no i jeszcze mało tego wkurza mnie ten mały Stevie. :/
Zgadzam się family guy jest jak nielegalny windows : do niczego
Czeka na Ciebie od 2005 roku: Stewie Griffin: The Untold Story
to już oglądałem ładnie się naśmiałem ale to był bardziej film dvd niż kinowy tak jak Futurama. O kinowym Family Guyu czytałem na Filmwebie że w 2009 będzie premiera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum