Wysłany: Sob Gru 09, 2006 3:41 pm Simpsons Movie Teaser
Na stronie www.simpsonschannel.com pojawił się nowy zwiastun filmu. Niestety jest zdubbingowany w języku rosyjskim (szczyt głupoty) ale każdy zrozumie o co chodzi.
Zapraszamy do oglądania LINK
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 6:27 pm
Ten sam zwiastun, ale z normalnym dubbingiem można zobaczyć np. tutaj
Wysłany: Wto Gru 12, 2006 3:22 pm
ża-ło-sny!
Po prostu humor zszedł na poziom Toma i Jerrego. Jeżeli takie kwiatki będą nam ciągle pokazywać to zacznę rozważać olanie filmu.
przeproch [Usunięty]
Wysłany: Pią Gru 15, 2006 7:12 pm I cóż takiego strasznie niezrozumiałego było w tym rosyjskim
tekście? "Raz-dwa" czy "film w 2-D"? Ech... może mam tą trzydziechę na karku, ale znowu nie jestem taki stary, jakoś parę lat temu nie było problemu ze zrozumieniem tego typu tekstów. I nie chodzi tu o propagandę, ale "język wroga trzeba znać...".
A zwiazstun, zgadzam się, niespecjalny.
Seba [Usunięty]
Wysłany: Sro Mar 07, 2007 6:26 pm :?
Widziałem angielską wersję na interii.pl. Niestety nie zapodam linkiem bo widziałem to na innym kompie. Bądź co bądź całkiem spoko. żeby tylko u nas w Polsce ten film puscili z napisami (bez dubbingu! (Już sobie wyobrażam Homera po polsku )) Jak wogóle u nas puszczą ten film
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum