Wysłany: Czw Cze 21, 2007 5:39 pm Simpsons na dvd (polskie wydanie)
Pisalem do polskiego dystrybutora " Imperial" z pytaniem czy maja zamiar wypuscic na polski rynek simpsonow, gdyz wypuscili juz pierwszy sezon futuramy.I babka mi odpisala ze maja zamiar to zrobic jeszcze moze w tym roku.Bardzo mnie to cieszy, wiec dziele sie z wami taka nowinka
P.S.
Jezeli juz taki temat jest to prosze wybaczyc.Ale jestem nizmiernie ucieszony z tego powodu i nie szukalem za bardzo takiego tematu
POZDRAWIAM
Wysłany: Czw Cze 21, 2007 11:21 pm
hehe, air chris, tomeczek, rozwaliła mnie ta wasza konwersacja
a a propo DVd to świetnie, że w Polsce będzie ale mam nadzieję że w normalnej cenie (chociaż oczywiście będzie w takiej na jaką mnie stac nie będzie). Ale dobrze że się ruszyło, mam nadzieję że będzie multum różnych super gadzetów itp. z simpsonami
super, jak będzie kosztował <100 zł to na pewno się skuszę :-]
Masz na myśli jeden czy więcej sezonów : Jeżeli jeden starszy sezon będzie tyle kosztował to się nie opłaca :!: Ale gdyby przykładowo 3-5 sezonów (tych pierwszych czyli np. 1,2,3,4 lub 4,5,6) kosztowało te 100 złotych to bym się skusił. Jednego sezonu za 100 złotych napewno nie kupie, co najwyżej za jeden z pierwszych sezonów (chodzi mi o sezony poniżej 15) mogę zapłacić 30-40 zł za sezony 15-17 (pojedyńczo mogę zapłacić 50-70 zł). Najnowszy sezon (czyli 18) mógłbym kupić gdyby kosztował około 90 zł.
P.S Ostatecznie gdyby 18 sezon kosztował 100-120 zł to może bym kupił
Cytat:
super, jak będzie kosztował <100 zł to na pewno się skuszę :-]
Nie licz na to. Pewnie będzie ze 140zł tak jak Futurama.
Jeżeli tak jak mówisz będzie to tyle kosztował to się nie opłaca kupować jak się to ma na kompie lub przez siebie wypalonych płytkach. Przecież leci to w TV co prawda na kodowanej stacji ale od czego jest internet . Chyba, że ktoś chce TS dla satysfakcji, że ma oryginalne polskie wydanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum