Wysłany: Sob Gru 29, 2007 3:30 pm Simpsons najlepszym serialem według CDA !!!
Gazeta CD-Action w numerze 1/2008 miało sondę na najlepszy serial rysowany.
Wyniki Sondy:
1.The Simpsons !!!
2.Włatcy Móch
3.South Park
Niestety sonda nie jest oficjalna. Była dostępna na stronie CD-Action ale niestety została usunięta. Więc życzę dalszych zwycięstw serialu "The Simpstons" !!!
Włatcy Móch na drugim : to jakas pomyłka wg mnie serial ten nie powinien pojawić się na tej liście przecież ten serial to najgorsze co morze przydarzyć się telewizji w polsce A ja głosowałem równiez na tak
Kurde dopiero zauważyłem że jest the Simpstons napisane przecież nawet na banerze u góry jest napisane Simpsons(troche uwagi trzeba poswiecic temu co sie pisze)
Moim zdaniem Włatcy móch to najbardziej prymitywna kreskówka(nie wiem czy to coś można nazwać kreskówką) jaką kiedykolwiek człowiek wymyślił. Ale to jest moje zdanie, nie bijcie.
(...) A to g*wno na drugim miejscu skąd się wzięło?
popieram..nie rozumiem wszystkich "ochów i achów" do tego serialu, niby stara sie wysmiewac polskie stereotypy- ale jak dla mnie troche nieudolnie to wychodzi
właśnie ja nie wiem jakim cudem to (cenzura) jest na 2 miejscu to oglądają tylko dzieci downa po 10-12 lat a jak słyszę że ktoś udaje głos czesia to aż mi się nie dobrze robi ale simsonowie słusznie 1 miejsce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum