Odcinki co prawda nie są bezpośrednio hostowane na tymże serwerze. Są to jedynie skompletowane/skatalogowane (choć jeszcze nie w całości) linki do odcinków zamieszczonych na innych serwerach.
Jak dla mnie bardzo dobra jakość (dźwięku i obrazu), no i co najważniejsze - odcinki odpalają od razu! Nie trzeba mozolnie wyczekiwać aż się załadują tak jak to miało miejsce np. na www.watchtvsitcoms.com który też Wam tu kiedyś polecałem.
Jednakże jak już wspomniałem - nie wszystkie odcinki są tam narazie dostępne a i zostały pododawane jak narazie w raczej przypadkowej kolejności.
Nie wiem też czy aby na pewno wszystkie działają, bo wypróbowałem narazie tylko dwa odcinki(dwa ostatnie) - te akurat działały. Jakby któryś link nie działał to po prostu zgłoście go do administracji serwisu klikając w czerwony krzyżyk na liście(a ten zielony plusik obok jak co to jest od dodawania linków do odcinków on-line na innych serwerach)
życzę miłego oglądania
P.S. Na stronie głównej www.tvduck.com są też linki z innymi serialami FOX'a do obejrzenia on-line Zresztą nie tylko z FOX'a
[ Dodano: Sob Mar 15, 2008 1:13 am ]
Poprawka: posprawdzałem nieco więcej odcinków i niestety na niektóre trzeba czekać aż się załadują choć nie wiem ile
Ale dwa ostatnie odcinki (19x13 i 19x14) odpaliły mi od razu, bez ładowania, słowo!
[ Dodano: Sob Mar 15, 2008 1:19 am ]
UWAGA! Do moderatorów: na liście wszystkich swoich postów zauważyłem że ten temat z jakichś przyczyn zapisał mi się aż 4 razy(!) choć na forum znalazłem tylko jeden.
Sorki...
W razie gdybyście znaleźli gdzieś jego kopie to je po prostu usuńcie!
Pewnie wynikło to z jakiegoś błędu na forum(mój post nie chciał się aż 3 razy zapisać! Udało się to dopiero za 4-tym razem)
Wysłany: Pią Mar 25, 2011 7:22 pm
Witam i od razu podaję super źródło odcinków Simpsonków http://www.kinomaniak.tv/seriale/the-simpsons
Trzeba założyć konto, po czym mamy wszystkie odcinki po polsku i bez żadnych ograniczeń polecam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum