Wysłany: Sob Wrz 24, 2005 1:26 pm Futurystyczna wizja Simpsonow
Jetsescie ciekawi jak bedzie wygladac wasza ulubiona kreskowka za 10-12 lat?
Pewnien zapaleniec o bardzo duzej wyobrazni stworzyl strone zawierajaca wiele ilustracji wybiegajacych daleko w przyszlosc oprocz tego na stronie mozna takze przeczytac streszczenia do kolejnych 697 odcinkow ktore mialy by byc emitowane do 2041 roku!!!
Zajrzyjcie TU
To dopiero jest prawdziwy fan Simpsonów
Jake Lennington wymyslil opisy 697 nowych odcinków "Maggie and Eric"
Wedlug tej listy ich emisja powinna zaczac sie 7 stycznia 2007 roku.
Ale widocznie pomysl Jake nie zainteresowal Matt Groening
Simpsonów czeka naprawde ciekawa przyszlosc. Kolejne dziecko (Eric), dyrektor Skinner zostanie burmistrzem, a nowym dyrektorem bedzie Gina Vendetti (15x16 - The Wandering Juvie).
Ruszenie czasu do przodu napewno byloby dobre dla serialu... oczywiscie przy zalozeniu ze nie zaprzestali by produkcji oryginalnych Simpsonów
Wysłany: Sob Lut 10, 2007 2:45 pm
Czyli jednym slowem spin-off? Mam na to jedno slowo: bueee . Wg. mnie to sztuczne przedluzenie "zycia" niektorych postaci. Do tego malo ktory spin-off sie udaje. A zaden nie dorownuje oryginalowi. Wiec po co to robic?
Ale czy nie jeteś ciekawy jakby wyglądała przyszłość naszych bohaterów?
Niby jest to przedłużanie życia, ale mogę się założyć, że jako fan Simpsonów byś i to oglądał
Napewno 697 odcinków to stanowczo za dużo, ale pare sezonów...
Ja napewno chciałbym zobaczyć taki jeden odcinek, ich przyszłość napewno będzie interesująca i śmieszna
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 12:28 am
Ale to bardzo ciekawe jak by to wyglądało jak by Bart miał dzieci...
No ale zapomnieliście o jednym... Prawie najwazniejszym... Podziekowac za EXTRA link... Dzięx i pozdro ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum